kirlisakal
Kayıtlı Üye
her parcanın bir vadesi vardır...cupra burc da zamanı geldı mı bozuk yollardan olumsuz şartlardan dolayı o da illakı yıpranır.benım iç aks dağıldı baya boşluk vardı değiştirince yağ gibi akıyor mubarek ama zamanla gene boşluk yapacak gene değişecek yollar malum .insanlar bile eskiyor parca da eskir.biri yağlı kuruduğu zaman bozulmaya yüz tutar diğeride yağsız dolgun celik malzeme.burc burctur memnunsanız sıkıntı yok...güle güle binin kazasız belasızben konuyu en başından okumuştum zaten ki tecrübeli arkadaşlardan yardımda istedim önceki mesajlarımda. velhasıl kendi tecrübemi aktarmak istedim sadece. araçtan çıkan burcun koduyla sizlerin önerdiği burcun kodu da tutuyor. dediğim gibi parça daha sonra revize edilmiş. arkadaşların şikayetçi olduğu parçadan da farklı bir burç takıldı araca. sizlerin önerdiği burç gibi içi ne tam dolu, nede şikayetçi olunan burç gibi içi fazla boş. dediğim gibi aracımın yürüyen aksamında bir kaç parça birden değişti. bunların hepsinin değişimi düzelmeye yardımcı olmuştur. frenle alakalı olarak ondanda şikayetim vardı aracımda. fren anında abs acıyordu her seferinde. bunlarla birlikte fren hidroliğide değişti ve başarılı bir sonuç elde ettik. abs gerektiğinde devreye giriyor artık. bu işler bir yerde deneme yanılmadır. denedik beğendik.