seat cordoba 1.4tdi 80hp+Megachips software v.s. Mini cooper 1.6 120hp 6 a.t. stock

benim de en yakin arkadasim mini one aldi; kismet olursa yakin zamanda superchipsleyip sonra benimle deneyecek..
o da otomatik sanzimanli..
bende detaylari yazarim o zaman.
hadi bakalım..
one 1.4cc oluyor yalnız,klasman dışı 😀 bu şanzımandan uzunda korkmak gerek;220 banko,ben deli gibi rampada bile 195te takılıyorum; bu rampa %13 eğimli,hesap edin artık; Beykoz'a gelmiş olanlar Elmalı yolu-Acarkentin aşağısından geçen yol diye bilinir..

hadi bakalım..
one 1.4cc oluyor yalnız,klasman dışı 😀 bu şanzımandan uzunda korkmak gerek;220 banko,ben deli gibi rampada bile 195te takılıyorum; bu rampa %13 eğimli,hesap edin artık; Beykoz'a gelmiş olanlar Elmalı yolu-Acarkentin aşağısından geçen yol diye bilinir..

bahsettigim one 1.6 90 hp.
cooper'dan tek farki yazilimi.. baska hic bir eksigi yok. superchipsle beraber 125hp civarina gelebiliyor.

ayrıca olay aniden gelişti; Kavacık'ta kafede oturuyorduk; "Sana mazot solutacağım" diye girdim olaya,sonrası malum😀

bahsettigim one 1.6 90 hp.
cooper'dan tek farki yazilimi.. baska hic bir eksigi yok. superchipsle beraber 125hp civarina gelebiliyor.
önceden 1.4tü tamam,gariban cooperi idi 😀 merakla bekliyoruz;kazasız-belasız..motoru ısıtmayı unutma 😀

ayrıca bu denemelerden sonra yol bilgisayarı 7.5lt ortalama gösteriyordu😱

39,103Konu
763,795Mesajlar
21,828Kullanıcılar
hsnbscvcSon üye
Geri
Üst Alt