Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Seat Club World'un aracı kaç kilometrede?

Bakalım scw ne kadar yol kat etmiş? :)

• Kullanılan toplam oy
    621
benim bildiğim bakım kmsi 1000 km geçince bir sorun çıkarsa garantiden saymıyorlar :)

ya bizim peder sürekli urfa yozgat adana gezdiği ve oralara connectle gittiği için passat ankarada otoparkta yatıordu boya koruma yaptırmak için getirdi buraya.

Yunus abi passat yatıo ve connect lemi geziyo bey babamız. bak bu hoş olmadı.:D (yakıt sarfiyatı anlıyorum):)

Yunus abi passat yatıo ve connect lemi geziyo bey babamız. bak bu hoş olmadı.:D (yakıt sarfiyatı anlıyorum):)

yok yakıt değil :) genelde şantiyelerre girip çıktığı ve sürekli kamyonların çalıştığı şose köy yolları yada dağ yollarında binildiği için passata kıyamıo :D

connecte ise koy gitsin ne yaparsan yap cip gibi mübarek neler yaptım o arabayla bilsen şaşarsn :) 4 çeker nissan pick up arksandan dağa vurmadan tut 1 ton yükle şehirler arası yola çıkmaya kadar :)

2009 model 14.400de şuan canavar yakında servisin yolunu tutucam 15000 bakımı için...6 ay yatarı var ama askerde olduğum için:)

5700 kmde evin önünde yatıyor ankarada ben adanadayım özledim valla 1 gn ayrı kaldık

2006 model ben 2008 temmuzda aldım. Aldığımda araba daha 21.000 km deydi (1,5 sene sonra) bugün 56.000 km dolaylarında...

22500 km ardındayım şemun geliyorum...

Geri
Üst Alt