Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Siteye her girişimde kullanıcı adımı ve şifremi tekrar tekrar sorması. Bu internet explorer da böyle mozillada da böyle chromeda da böyle. Başka forum sitelerinde daha önce başıma böyle bir olay gelmedi. Beni hatırla deyince siteye her girişimde kullanıcı adı girmeden gezinebiliyorum. Acaba hata benim pc demi dedim fakat okulda da aynı, internet cafede de aynı. Çözümü sizce nedir?
valla ne isteyelim canını sağlığı)
sadece dürüst ve öğrenmeye açık şekilde saygılı bir tavırla insanların fikri dinlenmeli kendi bildiğim en doğrusu maskesi bu foruma girerken klavyenin yan tarafına indirilmelidir......
Bunu yazmak konusunda çok düşündüm ama adil olma konusunda sıkıntılarımız var malesef... Buna en güzel örnek satılık konusunda yaşadık bence gereksiz yere bir insan karşı taraftan da ağır itham olduğu halde tek başına banlandı..... Burası bir araç hepimiz için önemli olan içindekilerin nasıl olduğu bu siteyi kimsenin satış amacı güderek kullanmasına ve bunu yaparken insanları aldatmasına izin vermemeliyiz ama bunu yönetim yapmalı üyeler değil....
iki veya üç kişi arasında tartışma geçiyorsa ben buna müdahale ederim...bu tip yorumlarınızı msn de konuşun