Türbedereli
Kayıtlı Üye
Profil bilgilerinde Toledo 1.2 Style seçeneği yok. Bu seçeneğin eklenmesi zor değilse bir el atabilirseniz sevinirim.
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
scw market
Site yönetiminin ve buradaki arkadaşların elbet tanıdıkları yerler vardır. Sadece seat için değil, vw audi seat skoda olmak üzere aksesuar ve piyasada nadir bulunan ama çok şık malzemelerin oldugu bir market kurulabilir
Örneğin bagaj kapağı logosunun led olanları var çok hoş bir görüntüye sahip. Ülkemizde yaptıran varmı bilmiyorum ama dış ülkelerde birkaç modele baktım ve harikaydı. Bu gibi malzemeleri satan müşteri dostu scw market kurulabilir
Profil bilgilerinde Toledo 1.2 Style seçeneği yok. Bu seçeneğin eklenmesi zor değilse bir el atabilirseniz sevinirim.
Semnt neresi kardeşimHayırlı akşamlar sticker almak istiyorum nasıl temin edebilirim
Özelden at kardeşim adresiniErzincan iliç
Fatih mahallesi yeni şehir caddesi toki konutları c1-5 blok no 5 iliç erzincan
İsim = AKGÜN AKSU
05448353238
Siz mi göndereceksiniz