Sen birkez adam olsan adam gibi şu sitede durursun, bu sitede alınan kararların %100'lük doğruluk payına bile itiraz adam tek sensin. Sen kendi suçunu çok iyi biliyorsun zaten sütten çıkma ak kaşığım hiç deme zaten olamazsın. Konuya ne yazdıldı arkadaşım konuyu değerlendiriyoruz yönetime taşıdık bu konuyu bugün için ne gerekiyorsa yapılacaktı değerlendirilecekti o bölümün açılmasına karşı olanlardan biriydim.
Ama sen her zaman ki gibi adam gibi durmadın, silindi, kilitlendi sen tekrar aynısını yaptın her zamanda yapmaya devam ediyorsun. Sen böyle devam et koçum... Arkandan sövenler şimdi pohpohlamaya başlamış ya seni gördüm ya bugün inan daha hiç birşeye inancım kalmadı...
Sen saygılı efendi olsan muhalefetlik yapmayıp, bize karşı saygılı olurdun. Alınan bir karar var bu sitede o konu açılacak dendimi açılacaktır Ayberkin beyfendinin kararıyla kapatılmaz! Sende buna uyacaksın! Ha kaldıki eyvallah sen yanlış karar dedin açtın konu tamam dedik değerlendirmeye aldık yazacağız sonucu dedik biz sonucu yazana kadar siteyi karıştırdın adam gibi durmuyorsun...
Benim sana ilk ve son yazacaklarım bu kadar. Daha yazcağım hiçbirşey yoktur.