Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
artvinin dili olsa da konuşsa benım cordoba az spor yapmadı sırf rampaArtvinden iyi gecelerEkli dosyayı görüntüle 10607
ben zonguldağı yokuşlar şehri sanırdım taki artvini görene dek ama usta burdada ıyı drift yapılır haaaartvinin dili olsa da konuşsa benım cordoba az spor yapmadı sırf rampa
hopa ya sahile ininceye dek canım çıkıyor ne drifttinden bahsediyon....ben zonguldağı yokuşlar şehri sanırdım taki artvini görene dek ama usta burdada ıyı drift yapılır haaa
ben o işin kkolayını buldum veriyorum bülente geçiyorum yana rahat rahat gıdıyorum usta ama gercektende en sıkıntılı yol artvın hopa arası zaten orayı gecınce yolu yarılamıs kadar oluyorsunhopa ya sahile ininceye dek canım çıkıyor ne drifttinden bahsediyon....