Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

((( SCW Yılbaşı Hediye Çekilişi )))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hayırı olsun sezgin abi valla mis gibi hediye =) Ben olsam yiğit'e filan vermem hayatta ve yazdıgım mesajı da editlerim :D

GMG GARAGE Boya koruma: Eşrefli(Yüksel) 71 DU 671

hayırı olsun sezgin abi valla mis gibi hediye =) Ben olsam yiğit'e filan vermem hayatta ve yazdıgım mesajı da editlerim :D

Editlemek yakışmaz bize..:D yağmur kaydırıcı filan çıkarsa demek istemiştim hani...hhahahaha :D :D :D :D :D :Dortalıkta karıştı kafamda yaw :D :D :D :D Cezmi abi'm şaka yapmıyosun dimi..? :D

Editlemek yakışmaz bize..:D yağmur kaydırıcı filan çıkarsa demek istemiştim hani...hhahahaha :D :D :D :D :D :Dortalıkta karıştı kafamda yaw :D :D :D :D Cezmi abi'm şaka yapmıyosun dimi..? :D

ben olsam istanbula gider yiğitide alır ona göstere göstere yaptırırdım :D

kazanan arkadaşlar güle güle kullansınlar :) bakalım bidahaki seneye şans bizden yana olacak mı :D

Sezgin abi sana inanmıyorum ne de değerliymiş boya koruma tanımış oldum seni dermişim.. :p :D :D ..da nası yaptırcan boya koruma yapılan yer abartmıyorum bizim evin 2 sokak altında beklerimm.. :D :D :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt