Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

SCW Trakya Organizasyonları

Ben arabayı sattim mekanın yerine göre katılabilirim

LT18i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ben arabayı sattim mekanın yerine göre katılabilirimLT18i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Siz gelmek isteyin yeter alırız sizi ve Demiri... hazır olur adresi söylersiniz birimizden biri alır olmadı ben gelirim kardeşim..

- - - Mesaj Birleştirildi - - -

Hayırlısı olsun bu arada...

Eyw. Kardeşim saol :)

LT18i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Burgaz buluşmasına katılan herkese çok çok teşekkür ederim. İyi güldük :) Maçın skorunu merak edenlere sormadan söyleyim 14 - 6 yenildik 7 nci dakikada çayıra çimene uzandım gitti :D

Burgaz buluşmasına katılan herkese çok çok teşekkür ederim. İyi güldük :)) Maçın skorunu merak edenlere sormadan söyleyim 14 - 6 yenildik 7 nci dakikada çayıra çimene uzandım gitti :)))
Sende sıkıntı yok, pizza yüzünden oldu :) Geçmiş olsun bu arada :)

Eyw sağol şansa rakip çocuklarda real madrid ten transfer olmuşlar. Topmu oynadılar bizlemi oynadılar anlayamadık :D

Geri
Üst Alt