Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Scw-Trakya Garajı

Ama snin bu serit hosuma gtti abi onu yapabilirim olmadi cikarriz fazla sritirsa :))

59 FT 879

Belki konunuzu baltalıyorum ama birincisi siz kaşındınız o kadar güzel şeyler yaptınız canımız çekti ikincisi fazladan konu açmak istemedim...
Bugün balık tutmaya gideyim dedim. Şansa hava yer yer yağmurluydu ancak gittiğim yer açık güzeldi. Bende balık tutmayı bir kenara bırakıp günlerdir aklımda olan tampon kısmını yaptım :D Tabi işi bitirdikten sonra balık tutmaya da devam ettim o da ayrı :D

ibzam2.jpg

Belki konunuzu baltalıyorum ama birincisi siz kaşındınız o kadar güzel şeyler yaptınız canımız çekti ikincisi fazladan konu açmak istemedim...
Bugün balık tutmaya gideyim dedim. Şansa hava yer yer yağmurluydu ancak gittiğim yer açık güzeldi. Bende balık tutmayı bir kenara bırakıp günlerdir aklımda olan tampon kısmını yaptım :D Tabi işi bitirdikten sonra balık tutmaya da devam ettim o da ayrı :D

Ekli dosyayı görüntüle 6554
İyimiş, balık tutmaya git folyo kapla :D. "Bana balık tutma, folyo kaplamayı öğret" gibi saçma birşey demek geldi içimden ;)

Estafurullah abi ellerine saglik valla cok iyi olmus senin serit fikrinide yapicam kismetse :) insallah bkledgim gbi olur

59 FT 879

Ekli dosyayı görüntüle 6554
walla maşallah...
en azından bi kıvılcım yarattık. ve ateş olma yolunda...

Ama snin bu serit hosuma gtti abi onu yapabilirim olmadi cikarriz fazla sritirsa :))

59 FT 879

Bu arka farları koyu yapmak için film alsam onu kendim uygulayabilir miyim dersin ?
Kendiliğinden yapışkanlı oluyor değil mi onlar ? (gerçi ilanda yazmış)
Örnek :
http://www.hepsiburada.com/liste/au...ls.aspx?productId=otmtr15&categoryId=20025764
Bu biraz daha pahalı :
http://www.hepsiburada.com/liste/m-....aspx?productId=otm75p001&categoryId=20025764

Dediğin gibi arka farlara uygulamak niyetim. Ama çok fazla kapatır mı fardan yayılan ışığı...

Far folyolari iki cesit oluyo abi acik ve koyu acik al derim karartilmis gbi gsteriyo hafften ama isiga zarari hic olmuyo dncek kadar az etkiliyo ewt kndinden ypiskanli parklar kpali iken karartma varmis gbi druyor bnde var

59 FT 879

3286fac6282ac2aadd29d7ba899d1be9.jpg
gruntu bu abi

59 FT 879

Geri
Üst Alt