kfy
Administrator
@memet_one @dadaş34 bilgilerinize
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Kardeşim acık adres ad soyad tel no ile birlikte bana msj atarsan yollarımHayırlı aksamlar.. bende aracımı artık SCW li yapmak istiyorum acaba stickeri kimden temin edebiliriz. varsa bursa da buluşma orayada geliriz yoksa kargolayabilecek arkadaşımız varmı .??
Adresini msj at tel noile isim soyisim yardımcı olalım kardeşim polar şuan için yok bittiGünaydın arkadaşlar sticker ve polar için kiminle görüşmem gerekiyor?
Ben yardımcı olurum arkadaşım sen isim soyisim açık adresini ve telefon numaranı gönder ben sana Sticker kargo yaparım polar içinde elimizde suan kalmadı elimize gelince haber veririmGünaydın arkadaşlar sticker ve polar için kiminle görüşmem gerekiyor?
Çok teşekkür ederim ilginiz için..dadaş34,e gönderdim bilgilerimi polar gelince haber verebilirsen sevinirim☺️Ankara,ya kar düştü şöle scw,li scw,li gezelim...Ben yardımcı olurum arkadaşım sen isim soyisim açık adresini ve telefon numaranı gönder ben sana Sticker kargo yaparım polar içinde elimizde suan kalmadı elimize gelince haber veririm
Kardeşim msj ın gelmemiş bana tekrar gönderirmisinÇok teşekkür ederim ilginiz için..dadaş34,e gönderdim bilgilerimi polar gelince haber verebilirsen sevinirim️Ankara,ya kar düştü şöle scw,li scw,li gezelim...
Yanlış yere yazdım galiba arkadaşlar yazmış bilgilerini senin profilde Tekrar denicemKardeşim msjını göremedim
Beni EDS'ler İYİ Tanır
Ben sana msj atıyom ordan cvp yazYanlış yere yazdım galiba arkadaşlar yazmış bilgilerini senin profilde Tekrar denicem