Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

SCW Röportajları..

Cezmi Abi'm Salı'dan önce yazılı bi cevaplama şart ama.. :D :D

Sorular hazırsa bana yollayabilirsin cezmi abi.Ben soru cevap olarak düzenleyip yayınlayacağım.

Cezmi abi bugün yarın cevapları bana yollar,sıradaki Röportaj kiminle olsun.?

5 isim belirledim sizler secin arkadaşlar..

Serbay,Varol Abi,Engin,Bilal,Yiğit..

İlk Konuğumuz Cezmi abi;

1)Öncelikle hoşgeldiniz,kısaca sizi tanıyabilirmiyiz.?

47 yaşındayım 1oğlum ve çok sevdiğim bir eşim var

2)Bu forumu kurma ve bu kadar insanı bir araya getirme aşamalarınızdan biraz bahsedermisiniz.?

bu forumdan öncesi vardı bir çok kişi biliyor.bir takım anlaşmazsıklıktan sebep SCW'yi kurduk
ben eminim SCW dahada büyüyecek fakat ben bir süre sonra yönetimi bırakıcam tabii bir takım projelerimden sonra (olursa şayet)artık gençlere devretmek gerekir.elimden geldiği aklımızın yettiği kadar adaletli olursak zaten çevremiz güzel insanlarla dolar...

3)SCW şimdiye kadar geçen zamanda hedeflenen noktaya ulaştımı? hedeflenen konum nedir? o noktaya gidişimiz ne durumdadır? (SCW den soru)

SCW'nin bir hedefi hiç olmadı aslada olmayacak.. amaç bilgi,sevgi,dostluk'sa SCW hep var olucak

4)Seat ile tanışma şekliniz nasıl oldu.?

92 yılında 92 mod.bir aracım vardı hala görüştüğüm bir dostum çok istedi benden ve sattım 93 yılında,cebimde nakit para ile başladım dolaşmaya sanırım bir haftadan fazla arayış içindeydim.bir cumartesi günüydü yine düştüm yollara bu sefer arkadaşımdan arabamı alıpta çıktım.göztepeyi geçtim bir baktım amanın fiat ana bayiinde bir tane beyaz melek sadece ön tarafı gözüküyordu heyecanla yanına gittim tek kapı ıbıza bi anda sanki aramızda bir bağ oluştu
1.7 sport line ondan sonrada tüm araçlarım seat oldu..

5)Bir daha dünyaya gelseniz hangi ülkede doğmak,yaşamak ve ne iş yapmak isterdiniz.? (SCW den soru)

herşeyden evvel müslüman doğduğum için kendimi şanslı buluyorum fakat çok daha fazla okuyan bilgi sahibi olan ve bilgisini ülkesi için harcayan ve ülkeside ona karşlık veren bir Türkiye olsun dilerim

6)Bir Adaya düşseniz yanınıza almak istediğiniz 4 şey nedir (SCW den soru)

bana ne olduysa artık (yaşlandım sanırım)öyle bir yere gitmeyi çok arzu ediyorum ve zamanı gelincede gidicez...tabii eşim(siyaset yapmıyorum)oğlumunda olmasını çok isterim fakat okuması gerekir... eşim,dostlar inanın bulamıyorum

7)Pembe yalanlara inanırmısınız gerektiğinde söylenmeli mi.? (SCW den soru)

pempe yalandan kasıt karşımdakine vaat ise asla o andaki durumu kurtarıcak küçük yalan ise pek tabii evet.

8)Biraz özele dönelim:) Çapkınlık yapıyormusunuz gece hayatınız var mı,.?:D (SCW den soru)

gece hayatım derken bekarken oldukça yoğundu şimdi arkadaşlarımla beraber biz bize veya ailemle fırsatını buldukça beraber olurum fakat bar vs.o tür ortamlardan pek hoşlanmıyorum.çapkınlık sorusunu ben burada hepinize (erkeklere)soruyorum.hanginiz her gün mercimek çorbası içer?aynaya bakıpta kendi yüzünüze söyleyin bakalım.

9)İlk Kızı kaç yaşında öptünüz:D,VE nasıl bayanlardan hoşlanırsınız (Esmer kumral vs).?(SCW den soru)

hımmm sanırım12 veya13 yaşında gayrimüslüm bir kızdı...esmerlere oldum olası bir hayranlığım vardır

10)Bu kadar kişinin saygınlığını kazanmak yani bu kadar kişinin abisi olabilmenin sırrı nedir.? (SCW den soru)

ben kimsenin saygınlığını kazanayım derdinde olmadım olmamda...saygı görmek istiyorsan saygılı olacaksın haa hata elbette yapmışımdır yapıcamda fakat en önemlisi art niyet olmasın benim şu hayatımda en kızdığım olaydır art niyet ve bu tip insanlardanda hep korkarım

11)Bir şeyden vazgeçmenizi istesek vazgeceğiniz ilk şey ne olur,buna mukabil vazgeçeğiniz son şey ne olur.? (SCW den soru)

ilk ve son şey sigarayı bırakmak istiyorum meret o beni bırakmıyor.

12)Hayatınızda duyduğunuz en büyük pişmanlık nedir.? (SCW den soru)
şimdiki işim... işim derken işimi çok seviyorum. fakat bodrolu çalışmak bana göre değil sağolsunlar dünyanın en büyük şirketi beni kendi halime bırakıyor pek karışmıyorlar bana işimi sorarsanız exxonmobil depolama ve sevkiyat şefiyim ve tam 20 yıldır buradayım...diyeceksin 20 yıldır aklın nerdeydi,rahmetli babamın sayesinde bu işe girdim,karşıda çıkamadım öylede kaldı işte

13)Sahip olmak istediğiniz 3 araba markasını nedenleri ile beraber yazarmısınız.?

sahip olmak istediğim tek marka var hangi modeli olursa olsun corwette olsun aşığım ona

14)Aşağıdaki kelimeler sizin için ne ifade ediyor.?

Seat:zamanında herkesin kullanmaya korktuğu bana göre en güzel araba
SCW:benim göz bebeğim
Türkiye:ATATÜRK
Aile:Huzur
YCO:Dben onu çok seviyorum,yanındada ayberk'i:)

15)Ne tür filmler seversiniz ve szi etkileyen bir kaç filmden bahsedermisiniz.?

aşk filimleri haricinde genelde hepsini severim...kelebek steve mcqueen.. kitabınıda okudum.[/QUOTE]
en son filimim biraz önce seyrettim av zamanı fena değil seyredilir.

16)Forumdaki tüm arkadaşlara vermek istediğiniz bir mesajınız varmı.?SCW den soru)
elbette var...kendinize çevrenize herşeyden önce kişiliğinize sahip çıkın.kendinizi asla ezdirmeyin ve bu ülke için şartlar ne olursa olsun faydalı birşeyler yapın
şimdiki gençlik inanın çok akıllı ne yaptığınızı çok iyi biliyorsunuz.

17)Cezmi beyin geriye dönüp baktığında hayatımın dönüm noktası dediği bir an var mı,Varsa nedir?
bir çok güzel üzücü olaylar bir çoğumuzun başından geçti ve geçicek bu hayatın ayrılmaz parçası dönüm noktası diye bişeye inanmam..

18)Bu forum içinde hiç size "vay be" tarzında şaşırtacak birşey ile karşılaştınız mı.?

Tüm dostlarım inanın çok kaliteli insanlar fakat fanatik SCW'li kardeşlerim var.bende bunların içindeyim kendime bile vay be:)

19)Röportajımızın sonlarına gelirken SCW için geliştirmek istediğiniz yada çalışılan projeleriniz var mı.?
SCW adını tesçillettirmek resmi kulüp yapmak ve en önemlisi SCW Hatıra ormanı.. prosüdürlerle uğraşıcak bana bu konuda yardımcı olacak dostların arayışı içindeyim

20)Konuğumuz olduğunuz için tüm SCW adına teşekkür ederim,son olarak eklemek istediğiniz bir şey var mı.?

ben klavye başında kendimi fazla ifade edemem.fakat bir gerçek var sizleri çok seviyorum tüm samimiyetimle bunu yazıyorum kendinize olan saygıyı asla yitirmeyin bu saygı zaten karşındakinede yansıyacaktır

Röportajı yapanın Notu:Öncelikle röportaj teklifimizi kırmadığı için Cezmi abiye,Sonra Soru yollayan fikir belirten tüm SCW lilere teşekkürler..

babacım senin eşin benzerin yok..

Geri
Üst Alt