1)Öncelikle hoşgeldiniz,kısaca sizi tanıyabilirmiyiz.?
ogün özcan bundan 27 yıl önce ankaranın çankaya kasabasında doğdum
tek çocuk olarak mutlu mesut bi hayat yaşadım bu zamana kadar.hayatta en sevdıgım ınsan babannem benı buyuttu.ilkokulu çankaya ilköğretim okulunda,liseyide çankaya lisesinde okudum.okulum bıttıkten sonra kısa bi üniversite maceram oldu.babamın yanında tukkana tezgaha bakmaya cok heveslıydım ama anladım kı olmuyo pederle kactım
şu anda çok sewdıgım abım dedıgım bı ınsanla amerıkadan orıjınal bayan gıyım çanta ayakkabı urunler getırıyoruz.karum avm de ufak bı butuık magzamız var yuvarlanıp gıdıyoruz.bi an once sorulara baslamak ıstıyorum.
2)Forumla tanışma hikayeniz nasıl oldu.?
forumla tanısmam eskıye dayanıyo,scw de konu açanların başında gelmek bana gurur verıyo her ne kadar msj sayım cooook olmasada az ve oz bence
ama burdakı ınsanlarla tanısmam anlatılmaz yasanır
3)İlk seatınızı ne zaman aldınız,aldığınız zaman ne hissettiniz?(SCW den soru)
ilk seatımı 2007 yılında cok sevdıgım bı arakdasım dan 1 elden aldım.ama aracıma cok ama cok emek verdım.
hislerıme gelınce de aracı aldıgımda cok mutsuzdum cunku sıfır aldıgım ep3 type-r ımı satmıstım.
4)Ogün Boş zamanlarında ne yapar.?
boş zmanlarım genelde hafta ıcı 7 den sonra arkadaslarım ıle yemek veya dısarıda bıyerlerde bısıler ıcmek
pazar gunlerı de uyumak sonra kalkıp sınema ya gıtmek aksam uzerı sonra ufaktan bısıler ıcmek sonra ewe gıtmek.
5)Ankara İle İstanbulu kıyaslarsanız neler sylemek istersiniz.?
ankarada da cok guzel dostlarım var ıstanbulda da guzel dostluklarım var onun ıcın bana sacma geldı bu soru bıraz.
6)Safranbolu organizasyonunda özgür ile aynı odada kalmışsınız Neler söylemek istersiniz.?(SCW den soru)
özgürden beklenılen performansı alamadım
cok pasıf bı adam.
walla ole efsane bı odada kaldık kı sıfonumuz calısmıyodu klozet su kacırıyodu,sonra sacımızı klozette yıkadık ozgur ucagı nasıl ındırdı anlatamam.
7)Hayatta en sevdiğiniz 3 şey nedir??(SCW den soru)
1-babaannem,
2-kendime bişi olursa yaşıyamam.
8)Şu ana kadar yaşadığın en mutlu anını bizlere anlatır mısın?(SCW den soru)
2005 yılında ep3 type-r ımı aldıgım zaman bayılmıstım hıc unutamam.
9)Ogünün forumda en iyi anlaştığı kişiler kimlerdir.? (SCw den soru)
herkez.anlasamadıgınız deseydınız baya sayardımD:
10)50.000 tl niz var hangi aracı alırsınız.? (SCW den soru)
sole 94 falan bı si alırdım komple sokardım sanayıye vururdum kırbacı sonra,bıde dızel alırdım bınerdım
11)Sevdiğiniz film tarzları nelerdir,sizi en cok etkileyen 3 filmi paylaşırmısınız.?(SCW den soru)
kan dehşet entrika sexy filmlerD:
testere serı,texas katliamı,tepenın gozlerı,çapkın....
12)Kıvanç Hakkında ne düşünüyorsunuz (SCW den soru)
onun için kafamı yoramam...
13)SCW forumu hakkında ne düşünüyorsunuz,paylaşımlar hakkındaki fikirlerinizi alabilirmiyiz.?
eskısı kadar aktıf değilim,scw forumu araba forumu olmaktan cıktı bence artık bı dostluk platformu oldu.ben bole dusunuyorum acıkcası.benım aracım olmasada bulusmalara gıdıp dostlarım ıle bırlıkte olabılmem onemlı olan.ama tabı bazı gereksız konular okumaya bıle ıhtıyac duymuyorum.
14)Aşağıdaki kelimeler sizin için ne ifade ediyor.?
Seat:yeni dostluklar
SCW:en iyi dostlarımın oldugu platform
Ankara:sushi,eller havaya,kızlar,alkol
Safranbolu:güzel vakit geçirdiğim bi gezi.
İbiza:kumsal,kızlar,canlı performanlar,deniz
Kadınlar onlar için varım
15)Hayatta sahip olmak istediğiniz 3 markayı sıralarmısınız,nedenleri ile beraber.?
prada:en azından para harcamdan gıyınırdım.
bmw:en sewdıgım araclara sahıp olma ımkanı.
marriott otel:dünyanın heryerınde en guzel konaklama ve yemek ıcın ıdeal bı otel zıncırı
16)Sahip olmak istediğiniz 3 süperspor aracı bizimle paylaşırmısınız,nedenleri ile beraber.?
honda integra type r:guzel alet
veyron
ek hızlı olmasada ıdare eder.ama ıcı vısne curugu olucak yoksa almam
lambo:kapıları hosuma gıdıyo
17)Bayanlarla aranız nasıl.?
(SCW den soru)
bu soruyu soran bence nasıl oldugunu gayet iyi bılıyo.
18)SCW forumu icin yapılabilecek bir öneriniz var mı.?
genele olarak yapılcak bısı kalmadı forum ıcın bence.
19)Bundan sonraki hayatınızdaki en büyük hedefiniz nedir.?
askere gıdıp gelmek
20)Son olarak eklemek istediğiniz,SCW forumuna vermek istediğiniz mesaj var mıdır.?
scw yı cok sevıyorum savasma seviş diorum