1)Öncelikle hoşgeldiniz,kısaca sizi tanıyabilirmiyiz.?
1977 yılında Beyoğlunda evde doğmuşum taksi kapıya gelmiş ama ben gerek yok demişim ve taksiyi geri göndermişim aslen Erzincanlıyız ilkokulu şuanda bilgi üni. karşındaki hüvviyet bekir ilk.okulunda orta öğretimi ise kasımpaşa hacıhüsrev mah. olan pirireis orta okulunda okudum benim hayatım tarlabaşı ve kasımpaşa sokaklarında geçti tabiki çok hareketli herkesin göremeyeceği herşeyi legal illegal yaşımızdan önce gördük yaşadık koyu GALATASARAY taraftarıyım önceki yıllar her maça hatta deplasmanlara giderdim bir çok olayların içindeydim izleri hala vardır taksimdeki holigan olaylarından 1saat farkla orda olmadım (ALLAH öyle istedi demekki) buarada doğup büyüdüğüm yere bakıp sanmayınki kötü alışkanlık vardır sigara dahi yoktur bende küçükken su sattım poşet sattım bilet sattım kendimin harçlığını çıkartıyordum askerlik görevimi tuncelide hiçbir izin kullandırılmadan tamamladım 2001 2003 yaz sezonları laila gece kulübünde çalıştım daha sonra tiyatro çevirmeni bir hanımın yanında özel şöför olarak çalışmaya başladım. macerayı (her türlü) güneşi gece denize girmeyi uzun yolculuğu severim geride kimsem olmadığı için herşeyin sonuna kadar giderim olumlu yada olumsuz sevmediğim iyi niyeti suistimal etmek yalan affedemeyeceğim ise ADAM satmaktır...
2)Forumla tanışma hikayeniz nasıl oldu.?
Ben ilk seatımı eryadan aldığımda ordan öğrendim...
3)İlk seatınızı ne zaman aldınız,aldığınız zaman ne hissettiniz?(SCW den soru)
2008 mayıs... inanılmaz sevinçliydim anlatamam çok mutlu olmuştum RABBİM bunu bana nasip etmişdi ne kadar şükretsem azdı...
4)Engin Boş zamanlarında ne yapar.?
Bulunduğum yere zamana göre değişir... Arabamla ilgilenirim açık denize girerim sevdiklerimle vakit geçiririm gezerim görmediğim yerlere giderim v.s. v.s.
5)Kaç yaşından beridir futbol oynuyosun? Şu zamana kadar kaç golün var ??(SCW den soru)
Kendimi bildim bileli ama uzun yıllar oynamadım askerden geldikten sonra kaç golüm olduğunu hatırlamama imkan yok orta okulda basketde oynuyordum...
6)Hayatında iyi niyetli olmandan faydalananlar oldu mu? Olduysa bu olaylar hayatında sana birşeyler kattı mı? (SCW den soru)Olmazmı olucak tabi onlar yüzünden insan iyi niyetliliğe jübile yapmak istiyor ama içimden bises sen yine iyi niyetli ol diyor...bu olaylar evet hayatımıza birçok şey katıyor kattıda...
7)Hayatta en sevdiğiniz 3 şey nedir??(SCW den soru)
Bir çok şeyi seviyorum 3 e sığmaz...ailem dostlarım sağlığım...
8)Şu ana kadar yaşadığın en mutlu anını bizlere anlatır mısın?(SCW den soru)
Hemen aklıma gelen tuncelide dağdan operasyondan ilçeye inip sonra bir kaç gün içinde sivilleri giyip sivil hayata dönüşüm yeniden doğmuş gibi olmuştum...
9)SCW ile Galatasaray arasında seçim yapmak zorunda kalsanız hangisini seçerdiniz.?(SCW den soru)
GALATASARAY benim üzüntüm sevincim üsttede yazdığım gibi benim hayatımda çok özel yeri vardır... SCW ise araba aldıktan sonra kendimi içinde bulduğum ve dostluğun arkadaşlığın yardımlaşmanın olduğu çok güzel bioluşum ve yeri geliyor GALATASARAY fanatikliliğini burdada yapıyorum...
10)Aşağıdaki soruları peşpeşe cevaplarmısınız.? (SCW den makineli tüfek gibi sorular)
Adını Kim Koydu Arkadaşlarının taktığı bir lakabın varmı? Adımı babamın babaannesi koymuş...
Hayalindeki Otomobil ne?Herkes en iyisine sahip olmak ister ama ben şunu derim RABBİM hangisini kısmet ederse yeterki hayırlısı olsun sağlığım yerinde olsun anadol olsun...
Yaşadığın En büyük pişmanlığı bizimle paylaşırmısın?Hatırlayamadım ama bazı boşa geçirdiğim yıllarım (yaşanmaması gereken bazı özel durumlar)
Evlenmeyi düşünüyormusun yoksa evlilik senin için sadece kaybedilmiş bir oyun mu?İlk defa burda yazıyorum düşünüyorum...ALLAH hayırlısını nasip etsin...
Kaç Tane Kız Arkadaşın Var İdare Etme sıkıntısı Yaşıyormusun?Yok Eskidendi idare etmekde eskidendi
Kız arkadaşlarına ne tür hediyeler almayı seversin?Onun neye ihtiyacı varsa bakarım onu alırım boş şeyler hayatta almam...
Dep Dep ten neden bu kadar etkilendin orda yaşadığın en güzel anları bize anlatırmısın? Dep depten etkilenmeyen varmı..? orda yaşadığım güzel anlar anlatılmaz yaşanır dep dep olmassa olmaz...
11)Sevdiğiniz film tarzları nelerdir,sizi en cok etkileyen 3 filmi paylaşırmısınız.?(SCW den soru)Gerçek yaşanmış hikayeleri olan filmleri tercih ederim severim...3 değil çok etkileyen film vardır ama bunlar başka çağrı...kurtuluş savaşı...muhsin bey...
12)Sizce Mutluluğun anlamı nedir.?Dep dep Bence Sağlık huzur...
13)SCW forumu hakkında ne düşünüyorsunuz,paylaşımlar hakkındaki fikirlerinizi alabilirmiyiz.?SCW tahmin ettiğimiz gibi kontrollü bir hızla büyüdükçe büyüdü maşallah içinde arkadaşlığın dostluğun dayanışmanın yardımlaşmanın olduğu yerde hiç kimse büyümesine şuanki konumuna gelmesine engel olamazdı zaten hep birlikte daha iyiye daha iyisini yapmaya...
14)Aşağıdaki kelimeler sizin için ne ifade ediyor.?
Seat:Önyargısız alınıp kullanılması gereken bir marka ispanyol boğası...
SCW:10 numara oluşum dostluk arkadaşlık kardeşlik dayanışma menfaatsiz ve çıkarsız...
Audi:Kalite mercedes ve bmw den sonra gelir diyorlar ama bence yanlarında artık kimisine göre önlerinde...
Digiersoy:Başkan devrem kankam kısaca aynı kafadanız frekanslarımız tutuyor...
Kütahya:En güzel organizasyonu orda yaşadım gerçekten çok güzel vakit geçirdim...iyiki geceden gitmişiz
FUtbol:Onsuz hayat çok bayat oynamasıda seyretmeside çok güzel haz veriyor...
15)Lambo,Ferrari ve Porsche fabrikaları sizin, yapmak istediğiniz 3 şeyi yazarmısınız.?(SCW den soru)
Daha ne olsun çalışanlarıda müslüman yapıp ALLAH'a şükürederim...
16)Leon Cupra,Golf GTİ ve Audi S3 sizce sıralama nasıl olurdu,neden.?
Valla leon cuprayı az çok biliyorum çok sevdiğim araç golf ve audide 10 numara ama onları yakından incelemek nasip olmadı bence sadece motor gücü olsun demek yanlış arabada konfor güvenlik ve görünümünü beğenmek de olucak yani araç çirkin olmayacak gerçi bunların hiçbiri çirkin değil inanın herbirine binmek isterim sıralama önemli değil...
17)Forumda en iyi roll yapan Yiğit,Ayberk ve Alp i 1 den 3 e sıralarmısınız,en iyi hangisidir,neden.?(SCW den soru)
Siz eğer forumda en iyi roll yapan 3ünü yazdıysanız benim sıralamam olmaz 3üde iyiymiş yanlız ben burda alp kardeşime şaşırıyorum inanılmaz kendini aştı çünkü 1.6.leondan bilirim kendisini soru eğer 2010da rollde en iyi çıkış yapan kim diye sorsaydınız alp derdim...
18)Bundan sonraki almak istediğiniz aracın markası nedir,neden.?
Bu benim 2.SEAT'ım 3. de neden SEAT olmasın nedeni verdiğimiz paranın karşılığını en iyi veren diye düşünüyorum...
19)Bundan sonraki hayatınızdaki en büyük hedefiniz nedir.?
Valla ALLAH kalbimi biliyor çok zengin olmaktan bazıları gibi kariyer yapmakmış v.s. gibi şeyler değil... sağlıklı huzurlu kimseye muhtaç olmadan mutlu bir aile tablosu olsun bundan başka büyük hedef ne olabilirki... bunlar olmadan en büyük hedefte olmuşsun neye yarar...
20)Son olarak eklemek istediğiniz,SCW forumuna vermek istediğiniz mesaj var mıdır.?
Bu röportajı hazırlayıp sunan ve bana soru soran sormayan herkese tüm SCW ailesine teşekkürler...
Hayatı dolu dolu yaşayın boş yere kalp kırmayın düzeltemeyeceğiniz hatalar yapmayın ALLAH'a emanet olun...burdan
Röportajı yapanın notu:Engine röportaj teklifimizi kırmadığı için SCW adına teşekkür ederim..