Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

SCW Pazar buluşma sohbetleri...

sen Ulusoy şöförü ciddiyetinde kullanıyodun gerçi araba kalmayınca izledim seni geçerken.. :D :D :D

:D:D:D:D harbiden ya kesinlikle çizgisini bozmuyo. 3 araba arasındada aynı düz yoldada aynı kesin içinden 'tısss tısss' efekti fln veriyodur:D:D

Valla hem yemekler, hem go-kart, hem de muhabbet süperdi.

---------- Post added at 20:08 ---------- Previous post was at 20:08 ----------

Alp'in kazalarını unutamicam ama :D Yolda gelirken bile hala etkisindeydi ki heralde yanımda korktu biraz :D
melih gelirken sen bi ara arkamdaydın sonra nerden döndün sen çağlayandan sora görmedim

alp frankeştayn gibi gidiyodu :D:D

gelen herkese teşekkürler
cok güzeldi
cok eglendm :)

melih gelirken sen bi ara arkamdaydın sonra nerden döndün sen çağlayandan sora görmedim

O arada ufak bi Mecdiyeköy-Şişli çıkışı var ordan saptım ben. Alp'i de Etilere bırakcaktım ya, daha ilerdeki çıkışın tam kestiremedim nereyi çıkcagını, dedim bari burdan giriyim de garanti olsun :)

Alp'in trafik canavarı gibi bi tipi vardı kullanırken..
aynı aşağıdaki gibi..

f4c4d5eb-e246-4f2d-9b28-6ea5adbb158f_1359.jpg

:D :D :D :D

yalnız Alp e iyi giydirdik şurda bakalım senin stiline ne yorum yapacak gelince Yiğit efendi:D

benzemiyo muydu bence aynı fotodaki.. :D :D

Yok ya trafik canavarlığıyla alakası yok ama go-kartta kendinden geçti harbiden :D bi ara sarı ışık yandı basıp geçsem mi diye düşünüyodum, yanımdam "kırmızııı kırmızıı" diye ses gelmeye başladı birden, durdum hemen :D

özgür fotoğrafları eklesinde kendini gör sen daha komiktin yiğit

Geri
Üst Alt