Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

SCW Pazar buluşma sohbetleri...

Saat 1'de Shell'de oluyor Avrupa yakasındakiler Melihim...

Bu arada şakasına takıldıgımı biliniyor heralde sanmayın ki yollarda deli gibi makas atıcam. Yani benim 1.2tsi'nın(!) çipli 1.4tsi'ları son viteste rahat aldıgını zaten biliyoruz o yuzden basmama gerek bile yok :D

Bu arada şimdi tam olarak kaçta shell'de oluyoruz? Avrupa yakasından gelmek isteyip de aracı olmayan varsa bana taıklabilir.

hangi guzergahtan geciceksin?

Saat 1'de Shell'de oluyor Avrupa yakasındakiler Melihim...

eyvallah dou ben de tam şimdi editiicektim mesajımı diğer başlıkta yazmışsın zaten.

zafa usta ben maslakta oturuyorum. Zincirlikuyudan E-5e gircem ordan zaten dümdüz gitcez Merter'e.

eyvallah dou ben de tam şimdi editiicektim mesajımı diğer başlıkta yazmışsın zaten.

zafa usta ben maslakta oturuyorum. Zincirlikuyudan E-5e gircem ordan zaten dümdüz gitcez Merter'e.

anladım bende mecidiyekoydeyimde gelip geleme konusunda kararsızım bilmiyorum ne yapcagımı...

Geri
Üst Alt