Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

SCW Pazar buluşma sohbetleri...

Çok şeker ama Faruk Abi öyle dediği için affına sığınarak yazdım... =)

Faruk abi kuzu da arabada olduğuna göre gidişte ve dönüşte gazlıyo muyuz abim.. :D :D :D

:D:D gözü kapalı Ürdün heee, söyle bakayım Ürdün - İstanbul kç km? sakın googledan faydalanma ama:D bide hangi kapıdan çıkacan onu bilelim:D:D:D

Şaka bi yana ben bi yol bulayım google maps sağolsun.

---------- Post added at 18:21 ---------- Previous post was at 18:19 ----------

Faruk abi kuzu da arabada olduğuna göre gidişte ve dönüşte gazlıyo muyuz abim.. :D :D :D

biliyodum yolda yalnız kalacağımı zaten :D:D walla gazlarsan tek gidersin Ece büyüdü koltuğuna sığmıyor artık fazla gazlayamam. Çocuk koltuğu veya puset varken kısmen rahattım ama artık tehlikeye gerek yok.

kaç km tamamen doğaçlama söylüyorum 5600 az mı oldu.. :D :D

Dur bakmadan tahmin edeyim, Burdan TR çıkışı sanırım 1200km, 800km civarı suriye dersen 2000km sonra Ürdün olsa gerek. Haydi bakalım doğru mu :D:D:D

Dur bakmadan tahmin edeyim, Burdan TR çıkışı sanırım 1200km, 800km civarı suriye dersen 2000km sonra Ürdün olsa gerek. Haydi bakalım doğru mu :D:D:D

:D :D :D

Anadolu yakasındaki arkadaşlar 12'de Erya nasıl buluşup gitmek için. ??

Rezil oluruz Şemun bence hiç gitmeyelim valla...

Kale AVM Güngörene çıkış nasıl? ben googledan baktım sanırım Topkapıdan sonra Merter Migrostan geçip ilk yada ikinci çıkıştan sağa girip biraz ilerlersek karşımıza çıkacakmış hissindeyim. Tarif doğru mu? Serhat sen hergün bu kadar yol mu gidiyon? Ben olsam Merter'de biyere taşınırdım.

Geri
Üst Alt