Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
eline sağlık güzel olmuş
eline sağlık güzel olmuş
hoop havalar seklını aldı ne zaman foto cekıyoruz hakan bey
en kısa zamanda can,bu hafta butun ıslerı bıtıcek ınsallah arabanın..muayneye gıdıcek..ondan sonra güzel bi calısma yapalım..
Aktif üye...
ah bırde benımkını duzeltsen cok guzel olur batunun arabasını benım gıbı gostermısın benımkı ua 1336
Tarık benım adidasları cekıp gondercem onu da eklesene Elıne saglık b de Rıza da yazmıs Omercan ın araba yanlıs olmus Batunun arabası omerın kı o fotoyu aldıgın konudakı Toledoydu o donemde
Bizde bu sitenin üyesiyiz dünde gelmedik, seat kullanmayanlar bile war videoda ne hoş..
2ıncı arabam sayılır o aracta toledo ılk goz agrım arada batununkı gırdı hayatıma sımdı kendıme leon aldım ama batununkı benım degıl tabıkıdeHeh işte sıkıntı orda başlıo tam olarak kim hangi plaka leona biniyor bilmediğimden baktım o resmin altında ömer yorum yapmış arabam falan diye baktım bilgilerinde leon yazıo tamam leon ömercan'ın atladım yani bildiğiniz kusura bakmayın lütfen...
Hayır işin uyuz tarafı o toledoyada hastayım aradım aradım sahibini bulamadım Yoksa onuda koyacaktım...