Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

SCW Otoşov!!!

ah bırde benımkını duzeltsen cok guzel olur :) batunun arabasını benım gıbı gostermısın:D benımkı ua 1336

Şöyle açıklıyayım... Forumu taramaya başladım nerde ne fotoğraf gördüysem aracın sahibine baktım en geç 1 ay içinde mesaj attıysa siteye koydum fotoğrafını... Sonra baktım liste uzayıp gidiyor mecburen bir yerde kesmek zorunda kaldım... Düşünün ki bunu youtube'a atmak 2 saat sürdü birde daha önce dediğim gibi benim pc bu kadar atraksiyonu kaldıramıyor 2 defa çöktü bu işlemleri yaparken :( Bir dahaki sefere de inaşllah sizleri ekleriz... Çünkü benimde içime dert oldu... :)

ah bırde benımkını duzeltsen cok guzel olur :) batunun arabasını benım gıbı gostermısın:D benımkı ua 1336

Hadi ya işte o kötü olmuş afedersin :(

Tarık benım adidasları cekıp gondercem onu da eklesene :D Elıne saglık ;) b de Rıza da yazmıs Omercan ın araba yanlıs olmus Batunun arabası omerın kı o fotoyu aldıgın konudakı Toledoydu o donemde

Heh işte sıkıntı orda başlıo tam olarak kim hangi plaka leona biniyor bilmediğimden baktım o resmin altında ömer yorum yapmış arabam falan diye baktım bilgilerinde leon yazıo tamam leon ömercan'ın :) atladım yani bildiğiniz kusura bakmayın lütfen... :D

Hayır işin uyuz tarafı o toledoyada hastayım aradım aradım sahibini bulamadım :) Yoksa onuda koyacaktım...

Bizde bu sitenin üyesiyiz dünde gelmedik, seat kullanmayanlar bile war videoda ne hoş..

Sen benim mailime fotolarını at sana özel herkesi kıskandıracak klip yapayım:) bu kadar siteme utandım vallaha :(

Heh işte sıkıntı orda başlıo tam olarak kim hangi plaka leona biniyor bilmediğimden baktım o resmin altında ömer yorum yapmış arabam falan diye baktım bilgilerinde leon yazıo tamam leon ömercan'ın :) atladım yani bildiğiniz kusura bakmayın lütfen... :D

Hayır işin uyuz tarafı o toledoyada hastayım aradım aradım sahibini bulamadım :) Yoksa onuda koyacaktım...
2ıncı arabam sayılır o aracta:D toledo ılk goz agrım arada batununkı gırdı hayatıma sımdı kendıme leon aldım:D ama batununkı benım degıl tabıkıde

SCW otoşov 2 istiyoruz =) tarık abi sen bu işi geliştircen gibi yakında moscow driftin türk versiyonunu çekeriz =)

Tarık fıstık olmuş..ilk benimkini görünce bi şok oldum bi mutlu oldum anlatmam..emeğine sağlık...tebrikler..artık sırada canlısını yapmak var işin zorlaşıyor kamerayı sırtla ve geçişlerde video senin ellerinden öper..

Geri
Üst Alt