schumi
Kayıtlı Üye
Ben forumu yazışmaktan çok bilgilenmek amacıyla kullanıyorum Yiğit ... gerektiği yerde de yazıyorum bişeyden kaçtığım yok.
Bilgiler paylaşılarak artar ama..
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Ben forumu yazışmaktan çok bilgilenmek amacıyla kullanıyorum Yiğit ... gerektiği yerde de yazıyorum bişeyden kaçtığım yok.
yıgıt ısın gucun yok da kımlerın konuları okuyup yazmadıklarına mı bakıyosunkıtapda yada dergı de okuyorum ama okudugum uzerıne bsey yazmaya calısmıyorum buna da aynı sekılde bakmak lazım.eger acılmıs konu hakkında bılgım varsa yada duzeltmem gerektıgını dusundugum bsey varsa eklerım ama onun dısında yazmam gerektıgını dusunmuyorum.ben foruma uye oldugumdan berı her gun okusamda okumasamda gırıp bseylerı takıp etmeye calısyorum.bu demek degıldırkı her konuya da gırıp bsey yazmalıyım yada yazmalıyız.her satılık ılanına hayırlısı olsun yada her sohbet bolumu konusunda araya dalıp bende surda b laf sıkıstırım demek gıbı b tavrım olmadı.ve demıslerkı atalarımız " söz gumus ıse sukut altındır"
Yıgıt ısın gucun yok da kımlerın konuları okuyup yazmadıklarına mı bakıyosunKıtapda yada dergı de okuyorum ama okudugum uzerıne bsey yazmaya calısmıyorum buna da aynı sekılde bakmak lazım.Eger acılmıs konu hakkında bılgım varsa yada duzeltmem gerektıgını dusundugum bsey varsa eklerım ama onun dısında yazmam gerektıgını dusunmuyorum.Ben foruma uye oldugumdan berı her gun okusamda okumasamda gırıp bseylerı takıp etmeye calısyorum.Bu demek degıldırkı her konuya da gırıp bsey yazmalıyım yada yazmalıyız.Her satılık ılanına hayırlısı olsun yada her sohbet bolumu konusunda araya dalıp bende surda b laf sıkıstırım demek gıbı b tavrım olmadı.Ve demıslerkı Atalarımız " Söz gumus ıse Sukut altındır"
Her konuda bilip bilmeden bişeyler yazmış olmak için yazmakmı acaba en doğrusu??
+1903
şimdi Yiğit senin blow off duck ı okudum ne yazayım sen söle
yani gerçekten amaç post atmak,laf olsun diye konulara cevap vermemi bekleme,bildigim bir şey olursa zaten cevap veririm ve yardımcı olmaya çalışırım senin kasetin çıkmadımı hem git turnelere nelerle uğraşıyon ayrıca okul var eskisi gibi çok online da olamıyorum