YEKTA
Kayıtlı Üye
Haziran ortası gibi yapalım mekanı falan ayarlayın siz,gerisine karışmayın
admin rajonu kesti
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
admin rajonu kesti
Sakarya Hendekliyim ben çok güzel bir mekanımız var her zaman gittiğim isterseniz orda'da buluşma ayarlayabiliriz Mesire(piknik) alanı , futbol sahası , çocuklar için geniş alanı , atv motor etkinlikleri , müzesi , türbesi minik hayvanat bahçesi , şehitliği ve eşsiz manzarası dağdan bütün ilçe ayaklarının altında sapancaya kadar görebilirsiniz bir kaç foto atayım bence harika bi tercih olur düşünülürse hertürlü yardım için burdayım...
Ekli dosyayı görüntüle 9725
Ekli dosyayı görüntüle 9726
Ekli dosyayı görüntüle 9727
Ekli dosyayı görüntüle 9728
Ekli dosyayı görüntüle 9729
Sakarya Hendekliyim ben çok güzel bir mekanımız var her zaman gittiğim isterseniz orda'da buluşma ayarlayabiliriz Mesire(piknik) alanı , futbol sahası , çocuklar için geniş alanı , atv motor etkinlikleri , müzesi , türbesi minik hayvanat bahçesi , şehitliği ve eşsiz manzarası dağdan bütün ilçe ayaklarının altında sapancaya kadar görebilirsiniz bir kaç foto atayım bence harika bi tercih olur düşünülürse hertürlü yardım için burdayım...
Ekli dosyayı görüntüle 9725
Ekli dosyayı görüntüle 9726
Ekli dosyayı görüntüle 9727
Ekli dosyayı görüntüle 9728
Ekli dosyayı görüntüle 9729