REİS38
Kayıtlı Üye
sizin orda hava artık hep böyle olurki
paşa bu gün ve yarın çok soğuk akşamları -15-16 ları gösteriyorki bunun hissedildiği derler -25-30 arası olur biraz sabretmek gerek
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
sizin orda hava artık hep böyle olurki
oooo görünce üşüdüm vallah siz ancak içerde biyerde yaparsınız veya evde otur engüzelipaşa bu gün ve yarın çok soğuk akşamları -15-16 ları gösteriyorki bunun hissedildiği derler -25-30 arası olur biraz sabretmek gerek
oooo görünce üşüdüm vallah siz ancak içerde biyerde yaparsınız veya evde otur engüzeli
Aynen yollarda sıkıntılı bura mecbur kalmadıkca arabalara binmemekte fayda var
hayırlısı organizasyondan kurtuluş yok nasılsaa pazarları hariç her gün aksam varım :hosgeldin:bu hafta hava muhalefetinden dolayı olmasın derim önümüzdeki hafta bakalım durumlara,,,
tabi varsın tuz isteyen yok demi cız edesinhayırlısı organizasyondan kurtuluş yok nasılsaa pazarları hariç her gün aksam varım :hosgeldin:
key:
tuz isteyen olsa nolurr ben gibi kazakk erkegi olduktan sonraa bi bakışım yeterr heyytt beeetabi varsın tuz isteyen yok demi cız edesin
vay erkekim benim be hırka erkegi görürüm ben senituz isteyen olsa nolurr ben gibi kazakk erkegi olduktan sonraa bi bakışım yeterr heyytt beee
puhahapuhaha hehe bekara hanım bosaması kolay hakkatenn iyiki hanım evden kovunca gidecek bag evimiz varr yoksa dısarda zature olarızzpuhaha konusacam zaten bak böyle böyle ona görevay erkekim benim be hırka erkegi görürüm ben seni
puhahapuhaha hehe bekara hanım bosaması kolay hakkatenn iyiki hanım evden kovunca gidecek bag evimiz varr yoksa dısarda zature olarızzpuhaha konusacam zaten bak böyle böyle ona göre