Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Scw kayseri buluşmalari 2013

selamun akeykum ahali yagmur bi dursun ben biliyom isinizi;)yeraltindan cikaramiyom kafayi :D

aleykümselam kazım kardeş. maşallah bir haftadır güzel yağmur yağıyor kayseriye..havalar düzelmesini bekliyorum.kaputa koruma yaptıracam. tavsiye edeceğin bir yer varmı sanayide?

selamun akeykum ahali yagmur bi dursun ben biliyom isinizi;)yeraltindan cikaramiyom kafayi :D

aleykümselam kazım kardeş. maşallah bir haftadır güzel yağmur yağıyor kayseriye..havalar düzelmesini bekliyorum.kaputa koruma yaptıracam. tavsiye edeceğin bir yer varmı sanayide?​

Ve aleyküm selam yeraltının reisi :D :D yağmur dursa ne varki aklında :D

aleykümselam kazım kardeş. maşallah bir haftadır güzel yağmur yağıyor kayseriye..havalar düzelmesini bekliyorum.kaputa koruma yaptıracam. tavsiye edeceğin bir yer varmı sanayide?​

vala bu hafta masallah rahmet iyi yagdi hakkaten kardesim carsida dersen carsidada var sanayi dersen lux oto halit abi var benim calistigim bi yer iscilugide guzel malzeme olarakta kaliteli veya normal secenekleri var kesene uygun hangisini seversenbak as elk kazim arattir ordan

haftaya aksam bi firin agzi yaptirsak da tepsiye hanii patatesli . samirsakli . tavuklu bol baharatli sindan :D gotursekk geleneksel cingan tavugu zor gibi bu ara resul gardasim ele gecmiyor bi turlu :)

exzos dan gecmemis mavis lpg ayarina kime gidecez fazla yakiyodu bu ara belliydi zati

Geri
Üst Alt