Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
allah iyilik güç kuvvet saglık sıhhat bol kazanç versinn abimmmm cümlemizee:seatçalışıyoz bakalım yaptığımız başka bir şey yok şimdilik
kayseri naparsınızzz yediginiz içtiginiz sizin olsun :seat
cumartesi belli olcak cnm ya gökhan abinin cift eksozla gideriz olmadı bakarız bi hal caresine hayırlsı bakalımnoolsun abi şimdi gidişat belli oldumu para durumları felan biliyon işten ayrıldım aldığım para direk babamın taksitlere gitti
cumartesi belli olcak cnm ya gökhan abinin cift eksozla gideriz olmadı bakarız bi hal caresine hayırlsı bakalım
allah iyilik güç kuvvet saglık sıhhat bol kazanç versinn abimmmm cümlemizee:seat
noolsun abi şimdi gidişat belli oldumu para durumları felan biliyon işten ayrıldım aldığım para direk babamın taksitlere gitti
cumartesi belli olcak cnm ya gökhan abinin cift eksozla gideriz olmadı bakarız bi hal caresine hayırlsı bakalım
hayırdır fatih iştenmi çıktın ?
öyle oldu abi yamuk insanlar çıktı param içerde kaldım yaptığım iş cabası erken ayrıldım abi