tugra kazım
Kayıtlı Üye
ben ekmek arası kestaneyi tercih ederimmpuhahapuhahaKazımın Sorumlu Olduğu Kayseridende bu beklenir Tavuk Arası Sucuk.. puhaha
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
ben ekmek arası kestaneyi tercih ederimmpuhahapuhahaKazımın Sorumlu Olduğu Kayseridende bu beklenir Tavuk Arası Sucuk.. puhaha
dün süperdi erciyess kaya kayaa akşamı ettikk
emre kardeşim nasılsın yagsa zaten o kadar ayaz olmaz kardeşim bak biz dün erciyesde cıkardık montu felann ohh sahlep lerimizi yudumlarken manzaraya karsıı dayan az kaldıı bitti bitecek gariikey:Arkadaş kayserinin soğuğuna söverdim koçhisar daha kötü çıktı Sabahtan beri "incecikten bir kar yağar" türküsü dillerde.. Ama karın kendi yok
ben kıbrısta yaptım kardeşim oranın gece ayazı ve rüzgarı emin olki suan ki yerinden daha serttirr askeriyenin saç catıları sökülüdur eminim su sıralarr gündüz baglıyoruz gece bi rüzgar kopuyor hiç bişey koymuyorr diger arkadaşların kıyafetlerini giyip gidiyoduk bomba imhacılar gibi oluyodukkpuhahaNe azı abi ya, şansım olaydı daha doğrusu aklım, yazardım kıbrısı coşardım 8 ay :ahkafam::ahkafam::ahkafam:
aynen kardeşim biz ortamımızı kuralım soguk odaları bile ısındırırız evel allahh yakarız sobamızıı inş gurbetden gelmene tanışırız seninlede kışınmı gelirsiz yazınmı artık ama gell her zaman burdayızkey:Allah muhabbetinizi artırsın. İnsan soğuğunu bile özlüyor memleketinin ahh gurbet ah.