Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Çok güzel kareler, tadınız bozulmasın inşallah key:
kaan kardeş şimdi kazımın saç işini çözüyorum birazdan yayınlarım ondan sonrada patron kısmına geçecem key: nedersin olmaz mı
kaan baktın mı saçlara puhahapuhaha
kaan baktın mı saçlara puhahapuhaha
yakalarım ikinizi tenhada nasılsaaapuhahapuhaha uzun olanınada bakayımmpuhahapuhahahemde tam isabet diyorum puhahapuhaha
hemen ekliyorum kardeşyakalarım ikinizi tenhada nasılsaaapuhahapuhaha uzun olanınada bakayımmpuhahapuhaha
operasyon tamam konuyu ucurdumm 180 kişi tıklamışş aman yarapbiipuhahahemen ekliyorum kardeş
la resimler tam arşivlikti niye yaptın scw nin yerine koyacak tıkpuhahapuhahapuhahaoperasyon tamam konuyu ucurdumm 180 kişi tıklamışş aman yarapbiipuhaha
bende müzeligim zaten böyleepuhaha bi foto shop kursuna yazılacam yarın ilk işşpuhahapuhaha korkun bendennla resimler tam arşivlikti niye yaptın scw nin yerine koyacak tıkpuhahapuhahapuhaha
tşkler arkadaşlar sagolun varolunn ben diyorumki bi mekan acsam hiç fena olmaz yhaa ocakbaşıı kazım usta gazozlar şirkettenn