SCW İzmir

peki o gönül bağı seni Erya'da danışman da yapıyo mu abi peki sen İzmir'deyken.. 😀 😀 😀

sende gel Yiğit
sanada yer var burda

Bu arada Sevan şu siteyi bir karıştır bakayım hakikaten izmirden 3 kişi değilsiniz siz daha kalabalık olmanız lazım . Değilseniz de biraz çalışın kardeşim İzmir organizasyonlarında gelen gurubu 3 araç karşılamasın daha kalabalık bir topluluk bekliyorum bak ona göre 😀

---------- Post added at 21:31 ---------- Previous post was at 21:29 ----------

peki o gönül bağı seni Erya'da danışman da yapıyo mu abi peki sen İzmir'deyken.. 😀 😀 😀

Yok büyük olasılıkla Vosmer veya MBU da danışman yapıyor Yiğit. Sen benim danışman tarafımı diyorsun yani 😡 bende diyorum vaybe kardeşime bak beni ne kadar benimsemiş sevmişte forumda düşüncesine bile tavır koyuyor diyordum 😱😕

Bu arada Sevan şu siteyi bir karıştır bakayım hakikaten izmirden 3 kişi değilsiniz siz daha kalabalık olmanız lazım . Değilseniz de biraz çalışın kardeşim İzmir organizasyonlarında gelen gurubu 3 araç karşılamasın daha kalabalık bir topluluk bekliyorum bak ona göre 😀

abi bu kadar olmadığımız kesin ama çok fazlada değiliz malesef.sen gelince izmirde scw patlaması olacak zaten 😀

---------- Post added at 21:36 ---------- Previous post was at 21:34 ----------

üye listesinde kimin hangi şehirden olduğu da yazsa süper olur aslında

Mert abi aklımından ucundan bile geçmedi demek istediğin anlam..
maalsef senin o senin fitne fücürün müydü neydi ondan oluyo.. 🙂

abi bu kadar olmadığımız kesin ama çok fazlada değiliz malesef.sen gelince izmirde scw patlaması olacak zaten 😀

Yok yok sen beni boşver şimdi ben kalabalık olmadan gelmem 😀 senden biraz gayret bekliyorum bul şu adamları ve bayanları ve görelim izmirin güzel yüzünü kalabalıkları ile 😀 (Seninle gördük alıştırdın sonra gelen arkadaşlar cabası ama dahada dahada 🙂 )

---------- Post added at 21:38 ---------- Previous post was at 21:37 ----------

Mert abi aklımından ucundan bile geçmedi demek istediğin anlam..
maalsef senin o senin fitne fücürün müydü neydi ondan oluyo.. 🙂

Ya bırak ya bırak ya 😱😎😀

hatun tribal moda geçmişin bakıyorum abi.. 😀 😀 😀

şaka bi yana danışman kimliğini ön planda tutucak kaç cümle kurdum sana abi bu zamana kadar kırma beni akşam akşam..

hatun tribal moda geçmişin bakıyorum abi.. 😀 😀 😀

şaka bi yana danışman kimliğini ön planda tutucak kaç cümle kurdum sana abi bu zamana kadar kırma beni akşam akşam..

O dediğin yabancı kelime nedir bilmiyorum ama es geçiyorum 🙂

Kurmadın kurmadın son akşamda bir kurdun pir kurdun Yiğit 😀 Bırak ya bırah yauhg 😀 Başlığıda ikimiz katlettik kapa çeneni acilen 😀

konu başlığını değiştirmekte fayda var 😀 gilgamest mert izmire gitsinmi ??gitmesinmi?? anket yapalım iyisi 😀

beyler konuyu dagatmayalım lutfen😀

Ha iyi ki söyledin Yusuf bizde ne yapsak diyorduk bak 😀

---------- Post added at 21:53 ---------- Previous post was at 21:52 ----------

konu başlığını değiştirmekte fayda var 😀 gilgamest mert izmire gitsinmi ??gitmesinmi?? anket yapalım iyisi 😀

Gilgamest i bilmemde ben hala Gilgamesh olarak düşünüyorum Erhan mirim 😀

39,103Konu
763,794Mesajlar
21,827Kullanıcılar
dagberatSon üye
Geri
Üst Alt