SCW İstanbul Genel Cuma Buluşmaları

Arkadaşlar yarın istanbul forumda buluşuyormuyuz? geçen hafta yağmur nedeni ile iptal olmuştu.
evet kardeşim buluşuyoruz.bugun gökhanlada konuştum hepimiz orda olucaz.diger konuya yazıcam detayları ordan takip edersin yarın akşam gorusmek uzere hoscakal 😱key:

acık alanda sahil gibi biryerde mangal yakma fikrindeyim halen. karşısı bu taraf fark etmez. avmlerden bıktık artık

acık alanda sahil gibi biryerde mangal yakma fikrindeyim halen. karşısı bu taraf fark etmez. avmlerden bıktık artık
mesut kardeşim gidicemiz yer avm degil teşil alan içinde belik duymuşundur adapark.bulusma noktamız avm oda merkez oldugu için.senin kadar inanki bende çok ıstıyorum hep beraber mangal yapalım yıyelım içelim hatta mangalcı başıyımdır ben 🙂 ama bunun için uzun zman lazım.akşam gittigimiz yerin durumuna gore söz mangal yapmaya çalışıcaz aç gelin o zaman 😀

gelmeye calışcam güngörenden gelicem ben. tam mekan olarak forum istanbul otoparkı önümü

böyle bir durgunluk kendimi bildim bileli olmamıştı scwde. yakamadık mangalı gitti

- - - Mesaj Birleştirildi - - -

böyle bir durgunluk kendimi bildim bileli olmamıştı scwde. yakamadık mangalı gitti

39,103Konu
763,792Mesajlar
21,823Kullanıcılar
hasanbarisSon üye
Geri
Üst Alt