Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

SCW İstanbul Genel Cuma Buluşmaları

arkadaslar ada parkda 3 yerle görüştüm yarın ki buluşmamız için 1. canlı muzikli bir yer bize loca ayırmak istiyorlar hesap konusundada yardımcı olucaklar en son toplu bir indirim yaparım diyor bize özel bir tane garson vericekler sadece bizimle ilgilencek yada arasıcaklı bir menü yaparım diyor sigara böreği falan cerezinizide veririm diyor onun fiyhatınıda 21 tl söyledi güzel bir mekan açık hava istiyen atada bine bilir. 2. de karışık ızgara veriyo yanında içeceği salatası 25 tl diyor asma katı var ortamdakılerden yüksekde sadece siz olursunuz diyor orada 3. de liste fiyatlarında 2 tl ve bir 1 tl indirim yaparım diyor örneğin köfte 13 tl 11 tl yaparım diyor karar sizin gündüz gün içinde karar verip bunlardan bşrşne cevap vermemiz lazım yerimizi hazırlatcam...

Babam sonradan söyledi gidiyormusuz geliyorum [MENTION=7328]mgencay[/MENTION]

akşam 7 gibi mecidiyeköyden geçeçek olacakmı arkadaslar benım araç evde bu gün arabasızım geçen olursa benide alsın ya yoksa 8 8.30 dan önce gelemicem

bende katılabilirim bi aksilik olmazsa tabiki.. fazla kalamam ama sizlerle tanışmış oluruz.. hatta ve hatta forumun stickeri fazla olan bir arkadas varsada alabilirim :)

bende katılabilirim bi aksilik olmazsa tabiki.. fazla kalamam ama sizlerle tanışmış oluruz.. hatta ve hatta forumun stickeri fazla olan bir arkadas varsada alabilirim :)

Stickerler bitti yakın zamanlarda bastırılıcaktır bilginiz olsun. Fazladan bulamazsanız yönetim bastırdıgında alırsınız. :)

Geri
Üst Alt