Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

SCW İstanbul Genel Cuma Buluşmaları

yok kaan bi süre böyle takılacaz
böyle takılmak olmaz herkes kendi tarafında toplanıp muhabbet ederse muhabbet bile bölünür anadolu avrupa diye ya avrupa olsun ya anadolu ama şu vardı izmir dönüşü avrupa yapılacaktı ve sonrada anadolu bir avrupa bir anadolu olucaktı neden böyle oldu

bir şey daha anadolu buluşmalarına gelmeyen arkadaşlar nedeni ile bende avrupaya gitmeme kararı aldım

Ayrı gayrı olmaz bencede madem biz büyük bir aileyiz neden bölünme olsun , yılmaz abinin dediğine istinaden bir kısmımız izmir organizasyonuna gelemedi ve bu 1 hafta anadolu avrupa olayını bilen az kişidir diye düşünüyorum ama gerçekden iyi bir fikir tek bölgeye bağlı kalınmayıp her iki tarafdada zaman buluşmanın olması çok iyi iş güç nedeniyle arkadaşlar katılım sağlar veya sağlayamaz herkezin şahsi bir durumu , yılmaz abi bu almış olduğun karardan dolayo şahsen ben üzüldüm büyük bir AİLE isek böyle düşünmemek gerek diye düşünüyorum

scw yi tanıyan bılen bu olusumun ıcınde olan herkes bılırkı ve bılmelıdırkı scw de bu gune kadar ayrı lısteler yapılmamıstır yapılmıyacaktırda.
Bız basından berı dedıkkı anadoluda bulusulacaksa burda buluscaz avrupada bulusulacaksada avrupada bulusulacak ve zamanı olan gelmek ısteyen herkes buyursun gelsın dedık hatta avrupada bulusma varsa anadolu sadece avrupaya gıtmek ıcın lıste yapar burda ayrıca bulusmak ıcın lıste yapmaz.
Kaptan bu sıtenın adet ve göreneklerını bılerek bır orum yapmıstır ve sonuna kadar haklıdır.
Burası gönul işi dost işi o yuzden zamanı olan vakti olan gelecek olamayanında basımızın ustunde yerı var.
Eevet bu hafta bulusma avrupada anadolu olarakta bizde oradayız burada ayrı bır bulusma olmıyacak [MENTION=21038]Mertkan[/MENTION] listeni avrupaya gidecek kısılerle yap bulusma yeri ayarlayalım hep beraber avrupaya geçeli.
söylemımızde sıkıntı varsa affola [MENTION=4]kfy[/MENTION] [MENTION=3347]Lejyoner[/MENTION]

Listeyi Hazırlayalım ortaklaşa olacaksa büyük bir Cuma buluşması olsun. :)

Geri
Üst Alt