feda
Kayıtlı Üye
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
güzel olmuş yav kemal senin şu ön tampondaki olaya bitiyorum ya mükemmel gösteriyo arabayı o nasıl bişey ya nerden bulcaz onu maşallah da diyelimküçük bir cuma buluşması sagol iki onur kardeşimde yanıma geldiler beni ziyarete çok mutlu oldum biraz sohbet ettik resim çekildik yolu mertere düşen herkezi beklerim
Ekli dosyayı görüntüle 10166Ekli dosyayı görüntüle 10165Ekli dosyayı görüntüle 10164
Bu daha baslangic kemal abi her mertere geldigimizde ordayimmküçük bir cuma buluşması sagol iki onur kardeşimde yanıma geldiler beni ziyarete çok mutlu oldum biraz sohbet ettik resim çekildik yolu mertere düşen herkezi beklerim
Ekli dosyayı görüntüle 10166Ekli dosyayı görüntüle 10165Ekli dosyayı görüntüle 10164
Bu hafta izmir organizasyonumuz olduğu için İstanbul'daki Cuma Buluşması iptal edilmiştir.Önümüzdeki hafta cuma günü maltepe sahilyolundaki buluşmamıza katılabilirsiniz.
her zaman beklerim onurumBu daha baslangic kemal abi her mertere geldigimizde ordayimm
eyvallah paşam maslak sanayide yaptırdım ne zaman istersen yaptırırzgüzel olmuş yav kemal senin şu ön tampondaki olaya bitiyorum ya mükemmel gösteriyo arabayı o nasıl bişey ya nerden bulcaz onu maşallah da diyelim
kısmet ali abi ben cuma günleri çalısıyorum yinede gelmeye calısırımooooo güzeeel üç beyaz bu hafta yoktuk malum izmirr haftaya beraberiz
her zman beklerim onurum sagolDaha cok ziyaret ederiz abi seni, güzel bir aksamdi