Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

SCW İstanbul Genel Cuma Buluşmaları

Bu hafta karsıdaydı zaten. :) Avrupa olsun abi bizim sitemize ait mangal yeri var gelin orda yapalım park alanı geniş bir arsa bizim site . Mangal yerimiz var park yerimiz var çocuk getirmek istiyen varsa çocuk parkıda mevcut . Nedersiniz.? Kağıthanedeyim ben.

Bu hafta karsıdaydı zaten. :) Avrupa olsun abi bizim sitemize ait mangal yeri var gelin orda yapalım park alanı geniş bir arsa bizim site . Mangal yerimiz var park yerimiz var çocuk getirmek istiyen varsa çocuk parkıda mevcut . Nedersiniz.? Kağıthanedeyim ben.

Hasan 15 araba sitenin arsasında mangal olurmu hiç:) sitedekileredemi dövdürtceksin bizi,haftaya cuma günü feshane otoparkında olacağız..

2 Hafta sonra Feshane bulusması. Ona gelinir. arsası değil bu arada özel mangal yeri var . oturakları fln var mangal yakmak için taşlar dizilmiş. kararınızı almışsınız. :) Bulusma yeri beykoz. malesef gelemiyorum.

Şimdi Bu cuma buluşmalarında 2 Hafta Anadolu 2 Haftada Avrupa mı var.?

Geri
Üst Alt