Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

SCW Halı Saha Organizasyonu katılacaklar...!!!

anadolu yakasında maclar oluyo mu beyler ? gelebilirim eksik falan varsa

beyler artık murat bedavaya oynamıyor ilk önce benimle irtibata geçeceksiniz baktım programa o gün murat boş fiyatta anlaşırsak geliriz

beyler artık murat bedavaya oynamıyor ilk önce benimle irtibata geçeceksiniz baktım programa o gün murat boş fiyatta anlaşırsak geliriz

Abi artık sen ilgilenirsin :D Ben uğraşmıyorum parayıda gönlünden ne koparsa bana verirsin gerisi senin olsun :D
C.tesi 2 tane sınavım var Cuma gelmem biraz zor olur :(

cuma günkü maça benide yazarsanız sevinirim,kadroda sayı dengesizliği olursa bir arkadaşımı daha getirebilirim sevgiler saygılar.

saat kaçta olucak maç onuda belirtinki programımızı ona gore yapalım :eek:key:

Arkadaşlar bazı arkadaşlarımızın işleri nedeniyle macı haftaya cuma gününe erteledik,bilgi vereceğim..

Cuma akşamı saat 21-22.00 saatleri arasında Beşiktaş Fulya tesislerinde 8 e 8 maçlar başlıyor arkadaşlar..

Katılmak isteyen kişiler başvurularını buradan yapabilir..Listenin altına devam edin arkadaşlar..

1. Lejyoner
  2. ZGR
  3. alicanbasarir

Geri
Üst Alt