alicanbasarir
Kayıtlı Üye
maç saatine kadar kadro tamamlanamazsa, son çare olarak gelebilirim şu Alicanın ayağını eline bi vereyim
abim ayıp ediyosun elim ayağım sana kurban olsun gelde görüşelim
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
maç saatine kadar kadro tamamlanamazsa, son çare olarak gelebilirim şu Alicanın ayağını eline bi vereyim
Düzden kastım, giriş yeri filan bazıları çok eğimli oluyo tümsekli oluyo filan ya. İşte oralara benim aracım girmiyo o nedenle sordum geçen sene bi yere gittim arabanın ortasını bırakıyodum nerdeyse
abi oraya bence 8 kişiye gerek yok 7şerlikte kurtarabilr biz hep 7şer oynuorzArkadaşlar az önce halı sahayı ayarladım kaporasını verdim,saha idealtee-sahilyolu tabelasından içeri girdiğinizde karşınıza çıkıyor aydınoğlu spor tesisleri..
Güncel kadroları perşembe gününe kadar bitirelim..
Güncel kadro;
Gökhan
Özgür
Murat (Rocco)
Yusuf
Mertci
Koray
Buğra Töyer
Bilal Çorlu
Alican Başarır
Leon Sport Bilal
Bose
ilker_İsmail (belirsiz)
ghost Rider
Murat Şener
ilker ismail ve Bose net değil,şu an için 2 kişi belirsizlerde gelemezse 4 kişi gerekiyor..