Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

SCW Counter-Strike Turnuvası

aksine o haritada hic bomba kurulmadı :D hep avlama taktiği uyguladık sürekli avladık.

Hmm ama çok şansa yenmişsiniz Cs daha ağır basar gidi geliyordu bana çünkü...

İlk oyuna 15dk geç girmem oyuna ısınma periyodumu uzattı biraz, pek etkili olamadım.

İkincide yine fena diildim. Ben en çok mayham yunus emreye şaşırdım, çok dha iyi oynuyo normalde. Hoş o da günüde olsa heralde hiç el vermezdik karŞı tarafa :D

Neyse bu oyun tam bir acemilik atma safhası oldu ki bence ilk sefer için katılım çok çok iyiydi. Ben yarısı gelirse iyidir diyodum içimden. Aztec'te de hiç takılma olmadı bende, Dust nadir de olsa takıldı bir kaç kez.

İlk oyuna 15dk geç girmem oyuna ısınma periyodumu uzattı biraz, pek etkili olamadım.

İkinci yine fena diildim. Ben en çok mayham yunus emreye şaşırdım, çok dha iyi oynuyo normalde. Hoş o da günüde olsa heralde hiç el vermezdik karlı tarafa :D

Neyse bu oyun tam bir acemilik atma safhası oldu ki bence ilk sefer için katılım çok çok iyiydi. Ben yarısı gelirse iyidir diyodum içimden. Aztec'te de hiç takılma olmadı bende, Dust nadir ode olsa takıldı bir kaç kez.

dün sanıım ping den kaybettim. herkesinki 50 100 arası gidip geliyordu benim bir ara 450 500 ü gördüm :(

yaw bir kerede rakip cok iyi organizeydi cok iyi oynadı rockinrock sildi süpürdü ifademizi aldı diyin be kardeşim :D:D

Bu arada merak ettiğim bişey var, hiç ihtimal vermiyorum gerçi ama birisi cheat yapıyosa bunu nasıl anlayacagız?

sxe injected tarzı "hile" önleyici programlar var diye biliyorum. Bence onları kurup onun üstünden oynamamız lazım. Her ne kadar zevkine oynuyor olsak da her el bam güm vurulmak istemem şahsen duvarın içinden beni gören birine :D

cheat nedir yaw ? neden bahsettin hic birşey anlamadım valla billa

Geri
Üst Alt