Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

SCW Counter-Strike Turnuvası

zar zor da olsa takimlari ayarladiniz eşitlediniz..

sonra dediniz ki takımlar dengesiz...e o zaman abi şu liste üzerindeyken niye kalkip dengesiz demedi kimse...ben dengesiz diye demiştim...ama ben karşi tarafin daha güçlü olabilceğini düşünmüştüm yanilmişim orasi ayri..

ama oyun içinde bomba kurmayin,sniper almayin falan çok saçma oluyodu..okuyup he diyip geçilcek cinstendi..oyunun ana amaçlari ve ana silahlari bunlar yani =)

takımlar doğru değildiki, bizdekilerin bi kaçı listede adı bile yoktu, can yerine cezmi abi oynadı, doğukan yoktu, kaya bizim listede ama sizin takıma geçti vs. eğer yanlışsız eksiksiz başlasaydık başabaş bir mücadele giderdi...

O söylediğine gelince, artık kurallara herkes sniper alabilir bomba kurabiliride eklicez artık napalım, emirler bitmek tükenmek bilmez yoksa :D

yarın okuldaysan sana nası komik olunur göstereyim :)

yarın okula gelmiyorum Kadıköy'de işim var bütün öğleden sonra işkence çekicem..
3-4 saat kadar.. :D

olm sana ne zaman okul var allahını seversen:D

özgür sonradan actıgın haritayı ilk kes oynamama rağmen beğendim saol dost :D

Geri
Üst Alt