Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

SCW Counter-Strike Turnuvası

Bu kadar kişi anca dust veya aztec oynanır bana ikisi de uyar.

Dust'da deli gibi puscak ama terorler adım gibi eminim. Hele tunelin arka çıkışındaki kutunun üstünde bir el birini görmesem kurban kescem nerdeyse :D

olm o kutunun tepesine sen de çıkabilirsin b.k atma şimdi.. :D :D

kutuyu her el bombalarız şimdiden söyleyim kefal gibi atlamayın :D

a timi polıs b timi terörmü olacak beyler akşam ona göre yanlış seçmeyelim onuda söyleyınde

beyler her ıkı takımda deısmelı olarak teror ve counter olsun bence.atıyorum 30 sayıdan setler yapalım 30 lan takım deıssın.map de bence dust olmalı.takımları bır araya toplayıp bı konusmada yapsak fena olmaz yanı.ılk 5 el falan ısınma yaparız.taktıklerı falan solerız sonrada res atıp baslarız bence

Arkadaşlar herkes yavaştan hazır olsun, birbirini tanıyanlar, olmayan varsa arayıp haber versin, saat 10 da turnuva başlayacak

ben birazdan giricem oyuna..

Ben belki girebilirim adsli yeniden yüklemem gerekiyor şuan saolsun Özgür link bulmuş bende internet cafeye geldim cdye çekmeye İnşallah uyar bu driverda yetişirim... :/

kafeden oyna olmadı Dou olmaz mı..

Geri
Üst Alt