tşkler arkadaşlar...
[doublepost=1453226517,1453110199][/doublepost]
[doublepost=1454861064][/doublepost]sizler maşukiyede,bense tiran da işçi tayfasıyla avm de deli danalar gibi gezeyim
[doublepost=1454861558][/doublepost]arabasız olmuyor..en kısa zamanda getirmem lazım
[doublepost=1467136424][/doublepost]arkadaşlar...seat cordoba ve ben balkan turuna çıkıyoruz..yunanistan vize başvurusu yapıldı daha kabul edilmedi bekliyoruz.kısmet olursa temmuz 11 sabahı manisa somadan hareket--- çanakkale ipsala kapısından yunan a dalacam
aşa yukarı 650 km yoldan sonra arnavutluk topraklarına ayak basıcam...sonrası kosova,makedon,karadağ,bosna hersek var...şantiyede gözümün onunde dursun araba ruhum daraldı iiyice
ayrıca alpine ses sistemiyle donattıp fren balata ve disklerimide değiştiriyorum..konuyla alakalı ilk çıkış vakti konumda paylaşırız...scw balkan turu gelmek isteyen buyursun
kısmet nasip...
[doublepost=1468607698][/doublepost]evet sevgili dostlar...sonunda yunan transit schengen vizesini kapmış bulunuyoruz
pasaport kargoda yarın alınacak belirlenecek gun tarihde tek tabanca balkanlar üzerinden avrupa sınırına dayanamacam
araç 1 yıl kalacak burda bazı modifiyeler vs işlemlerim olacak paylaşımlarımız olur elbet.yunanistan atatürk evini vs düldül cordobayla sıcakta samansız gidermi yunan otoyollarında görecez
manisa-soma dan hareket gelibolu uzerınden rotayı cizdik.ipsala kapısına dayanacaz allahın izniyle.belirlenecek tarih gene bildirecem start anlarımı 3-5 kareyle paylaşım sağlayacağım..kolay gelsin scw
[doublepost=1470259757][/doublepost]evet beyler schengen vizeyle beraber arnavutluğa çok şükür giriş yaptım.geç kaldım paylaşmakla ınternetın acizliğine uğradım
cumartesi günü akşam 21-30 da manisa somadan cıkış aldık çanakkale gelibolu uzerinden ipsala yunan kapısına dayandık.gecişler gayet hızlı ve iyidi.
yol boyunca 6 gişe noktasından her seferinde 2.40 euro ödemeyle başarılı bi şekilde yolu tamamladım.
toplam 1080 km yol yaptık.şuan arnavutluk tirana yakın elbasan şehrindeyim.düldülümle turk bayrağımla geziyorum
yunan boyunca da turk bayrağını ındırmedım...
otoyolda 130 ile gitmek selbest ben 160 ile yol aldım.
sınırda ohal vardı x ray aramasından vs gectik.
green card 315 euro 1 yıllık 3 taksit
(zorunlu sıgortası da bitmiş 586 lirada ona bayıldık
uluslarası ehliyet 446 lira
schengen transıt vize 60 euro evrakları cabası
belki inanmayacaksınız yunan plakalı ibiza fr 6L kasasından bayanın teki yol eğlencesi beni secerek yolda tacize uğradım selam vererek ayrıldık atınada
hava ii sıcaktı gerci gece yolu bitirdim arnavut sınıra dayandım.
toplam 240 lira mazot yaktım klima açık tapa gaz
fazla resim cekemedim yunanlılar türklere ters gerci tank kovalayan millete bişi olmaz
sırasıyla kosova makedonya italya vs gezmeye düşünüyorum...scw ve türk bayrağını gururla her yerde illaki taşıyacam.
yurtdışı vize cart curt aklınıza ne gelirse cevaplamaya hazırım...3-5 kare denk getirdik
SCW HER YERDE DERKEN ŞAKA YAPMADIM HİÇ KEYİFLİ FORUMLAR
Ekli dosyayı görüntüle 13083 Ekli dosyayı görüntüle 13083
[doublepost=1470259922][/doublepost]