tşkler arkadaşlar...
😀
[doublepost=1453226517,1453110199][/doublepost]

[doublepost=1454861064][/doublepost]sizler maşukiyede,bense tiran da işçi tayfasıyla avm de deli danalar gibi gezeyim
😱

[doublepost=1454861558][/doublepost]arabasız olmuyor..en kısa zamanda getirmem lazım

[doublepost=1467136424][/doublepost]arkadaşlar...seat cordoba ve ben balkan turuna çıkıyoruz..yunanistan vize başvurusu yapıldı daha kabul edilmedi bekliyoruz.kısmet olursa temmuz 11 sabahı manisa somadan hareket--- çanakkale ipsala kapısından yunan a dalacam
🙂aşa yukarı 650 km yoldan sonra arnavutluk topraklarına ayak basıcam...sonrası kosova,makedon,karadağ,bosna hersek var...şantiyede gözümün onunde dursun araba ruhum daraldı iiyice
🙂 ayrıca alpine ses sistemiyle donattıp fren balata ve disklerimide değiştiriyorum..konuyla alakalı ilk çıkış vakti konumda paylaşırız...scw balkan turu gelmek isteyen buyursun
😀 kısmet nasip...
[doublepost=1468607698][/doublepost]evet sevgili dostlar...sonunda yunan transit schengen vizesini kapmış bulunuyoruz
🙂 pasaport kargoda yarın alınacak belirlenecek gun tarihde tek tabanca balkanlar üzerinden avrupa sınırına dayanamacam
🙂 araç 1 yıl kalacak burda bazı modifiyeler vs işlemlerim olacak paylaşımlarımız olur elbet.yunanistan atatürk evini vs düldül cordobayla sıcakta samansız gidermi yunan otoyollarında görecez
😀 manisa-soma dan hareket gelibolu uzerınden rotayı cizdik.ipsala kapısına dayanacaz allahın izniyle.belirlenecek tarih gene bildirecem start anlarımı 3-5 kareyle paylaşım sağlayacağım..kolay gelsin scw

[doublepost=1470259757][/doublepost]evet beyler schengen vizeyle beraber arnavutluğa çok şükür giriş yaptım.geç kaldım paylaşmakla ınternetın acizliğine uğradım
🙂 cumartesi günü akşam 21-30 da manisa somadan cıkış aldık çanakkale gelibolu uzerinden ipsala yunan kapısına dayandık.gecişler gayet hızlı ve iyidi.
yol boyunca 6 gişe noktasından her seferinde 2.40 euro ödemeyle başarılı bi şekilde yolu tamamladım.
toplam 1080 km yol yaptık.şuan arnavutluk tirana yakın elbasan şehrindeyim.düldülümle turk bayrağımla geziyorum
🙂 yunan boyunca da turk bayrağını ındırmedım...
otoyolda 130 ile gitmek selbest ben 160 ile yol aldım.
sınırda ohal vardı x ray aramasından vs gectik.
green card 315 euro 1 yıllık 3 taksit
😀 (zorunlu sıgortası da bitmiş 586 lirada ona bayıldık
🙂
uluslarası ehliyet 446 lira
schengen transıt vize 60 euro evrakları cabası
🙂
belki inanmayacaksınız yunan plakalı ibiza fr 6L kasasından bayanın teki yol eğlencesi beni secerek yolda tacize uğradım selam vererek ayrıldık atınada
😀
hava ii sıcaktı gerci gece yolu bitirdim arnavut sınıra dayandım.
toplam 240 lira mazot yaktım klima açık tapa gaz
🙂
fazla resim cekemedim yunanlılar türklere ters gerci tank kovalayan millete bişi olmaz
🙂
sırasıyla kosova makedonya italya vs gezmeye düşünüyorum...scw ve türk bayrağını gururla her yerde illaki taşıyacam.
yurtdışı vize cart curt aklınıza ne gelirse cevaplamaya hazırım...3-5 kare denk getirdik
SCW HER YERDE DERKEN ŞAKA YAPMADIM HİÇ KEYİFLİ FORUMLAR
Ekli dosyayı görüntüle 13083 Ekli dosyayı görüntüle 13083
[doublepost=1470259922][/doublepost]