SCW Ankara Cuma Buluşmaları...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam film 22:00-24:00 arasında. Ama filme girmeden, girecek arkadaşlarla (eşim ve eşimin arkadaşları) biryerlerde içeriz diye sözleşmiştik. İçip hazırlıklı gideyim filme; festivalde nasıl bir filmle karşılacağı belli olmaz insanın😛
Size iyi eğlenceler. Ben sizi bulurum diğer organizasyonda.

Hocam film 22:00-24:00 arasında. Ama filme girmeden, girecek arkadaşlarla (eşim ve eşimin arkadaşları) biryerlerde içeriz diye sözleşmiştik. İçip hazırlıklı gideyim filme; festivalde nasıl bir filmle karşılacağı belli olmaz insanın😛
Size iyi eğlenceler. Ben sizi bulurum diğer organizasyonda.

😀 keyifli filmler ozaman sizede🙂

beyler ALLAH dan bır sey olmazsa yarın buradakı ıslerımı bıtırebılırsem gelmeyı dusunuyorum.normalde cumartesı gelcem ama ıslerım bıterse tanısmak ıcın sızınle cuma aksamı gelmeyı dusunuyorum bakalım 🙂 Bizde gırelım aranıza artık tam anlamıyla

beyler ALLAH dan bır sey olmazsa yarın buradakı ıslerımı bıtırebılırsem gelmeyı dusunuyorum.normalde cumartesı gelcem ama ıslerım bıterse tanısmak ıcın sızınle cuma aksamı gelmeyı dusunuyorum bakalım 🙂 Bizde gırelım aranıza artık tam anlamıyla

bencede bi tanısmak lazım artık🙂 bekleriz valla saat 20:00 den sonra ordayız biz.. yeri biliyomusun?

---------- Post added at 23:39 ---------- Previous post was at 23:37 ----------

26.02.2010 cuma akşam saat 20.00 de çankaya turangüneş kanatçı restaurant buluşma yerimiz.duyanlar duymayanlara,görenler görmeyenlere haber versin arkadaşlar.

güncel:d:d

yeri bilimiyorum ama bulurum sorun olmaz 🙂 elımden geldıgı kadar ıslerı hızlandıracam ınsallah tanısırız yarın

tamam murat ınsallah . Telefonunu kaydettım levent abı. o gun olmadı cumartesı gorusuruz artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
39,100Konular
763,788Mesajlar
21,817Kullanıcılar
kerimkaanSon üye
Geri
Üst Alt