SCW Ankara Cuma Buluşmaları...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
huahaha😀bol şans ozaman senden onur belgeni bekliyorus😀 orayada götür cupranı bağarttıra bağarttıra gez berlin caddelerinde😀
Sen benim arabanın silencerlı halini gördün 🙂 Cuma günü onu bi sökeyimde ben.. O egzoz oldukça bırak Cupra'yı Almanya'ya; TR'yi AB'ye almazlar 😀😀

ayberk kesin orda ya impreza alır yada typer alır. cupraya para vermez o.

huahahaha koptum😀 sen ordada bulursun gibime gelio bitane cupra😀
Ya aynı kasanın GT TDI'ından ya da sizin kasanın Cupra TDI'ından istiyorum ama bakalım hayırlısı.

---------- Post added at 00:55 ---------- Previous post was at 00:54 ----------

ayberk kesin orda ya impreza alır yada typer alır. cupraya para vermez o.
Abi dizel alıcam, dizel çok ucuz orda. Bide çok gezerim orda mesafeler biraz uzak.

---------- Post added at 00:56 ---------- Previous post was at 00:55 ----------

Yoksa 8.000€'ya Type-R felan var 😀

valla sende bizim gibi tdi cı olacan haa. 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi. sen yapamazsın bence tdi ile. zevk vermez sana her viteste 8000 devir çeviremeyince 😀

Ya aynı kasanın GT TDI'ından ya da sizin kasanın Cupra TDI'ından istiyorum ama bakalım hayırlısı.

---------- Post added at 00:55 ---------- Previous post was at 00:54 ----------

Abi dizel alıcam, dizel çok ucuz orda. Bide çok gezerim orda mesafeler biraz uzak.

---------- Post added at 00:56 ---------- Previous post was at 00:55 ----------

Yoksa 8.000€'ya Type-R felan var 😀

bencede STİ falan alırsın sen😀 al benimkinden chip yap yeter ya 10€ ya 300km gez😀😀

---------- Post added at 00:58 ---------- Previous post was at 00:57 ----------

valla sende bizim gibi tdi cı olacan haa. 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi. sen yapamazsın bence tdi ile. zevk vermez sana her viteste 8000 devir çeviremeyince 😀

ona egzos sesi lazım😀
5000devir bize yeter alayına gider😛😀😀😀

Kader, kahpe kader 😀

---------- Post added at 01:00 ---------- Previous post was at 00:59 ----------

bencede STİ falan alırsın sen😀 al benimkinden chip yap yeter ya 10€ ya 300km gez😀😀
Almışken Cupra TDI almak daha iyi 🙂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
39,100Konular
763,788Mesajlar
21,817Kullanıcılar
kerimkaanSon üye
Geri
Üst Alt