RedLine
Kayıtlı Üye
aynı sonerde uyanan istek gibimi sayın mod umpuhahabiz buluşma yapmayarak üyelerde istek uyandırmak istiyoruz bizyapmayalımki siz isteyinpuhaha
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
aynı sonerde uyanan istek gibimi sayın mod umpuhahabiz buluşma yapmayarak üyelerde istek uyandırmak istiyoruz bizyapmayalımki siz isteyinpuhaha
üztteki msj günceli
Allahtan telefon icad edildide haber werdik herkese yoksa tek başıma buluşma yapıcaktım bu akşampuhahaAnkaradan kimse yok galiba kadir şu an sitede..
Allahtan telefon icad edildide haber werdik herkese yoksa tek başıma buluşma yapıcaktım bu akşampuhaha
yapmazmıyız yaa e bide şehirdışından misafirimiz geliosa ağırlarız SCW Ankara olarakperşembe günü ankaraya geliyorum bikaç gün kalacağım.eğer bu cuma buluşma olacaksa katılmak istiyorum
- - - Mesaj Birleştirildi - - -
perşembe günü ankaraya geliyorum bikaç gün kalacağım.eğer bu cuma buluşma olacaksa katılmak istiyorum
yapmazmıyız yaa e bide şehirdışından misafirimiz geliosa ağırlarız SCW Ankara olarak
yapmazmıyız yaa e bide şehirdışından misafirimiz geliosa ağırlarız SCW Ankara olarak