Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

SCW Ankara Cuma Buluşmaları...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hadi Ankara bu akşam toplanıyoruz:eek:
sade we bol muhabbetli bir akşam için saat 20:00de balgat Osmanlı Nargile Cafe de buluşuyoruz.
adres we harita bilgisi aşağıdadır. katılımın çok olması dileğiyle (Not: tamamen alkolsüzdürpuhahapuhaha)hayretpuhaha
Adres:
Barış Manço Cd. No:27/B Balgat Ankara
https://tr.foursquare.com/v/osmanl%C4%B1-cafe/4be5076578e89521519f64ce

- - - Mesaj Birleştirildi - - -

hadi Ankara bu akşam toplanıyoruz:eek:
sade we bol muhabbetli bir akşam için saat 20:00de balgat Osmanlı Nargile Cafe de buluşuyoruz.
adres we harita bilgisi aşağıdadır. katılımın çok olması dileğiyle (Not: tamamen alkolsüzdürpuhahapuhaha)hayretpuhaha
Adres:
Barış Manço Cd. No:27/B Balgat Ankara
https://tr.foursquare.com/v/osmanlı-cafe/4be5076578e89521519f64ce

perşembe günü ankaraya geliyorum bikaç gün kalacağım.eğer bu cuma buluşma olacaksa katılmak istiyorum :eek:

perşembe günü ankaraya geliyorum bikaç gün kalacağım.eğer bu cuma buluşma olacaksa katılmak istiyorum :eek:

yapmazmıyız yaa :D e bide şehirdışından misafirimiz geliosa ağırlarız SCW Ankara olarak ;)

yapmazmıyız yaa :D e bide şehirdışından misafirimiz geliosa ağırlarız SCW Ankara olarak ;)

teşekkürler kadir kardeşim.buluşma olursa diye yazdım ama olmasada müsait olan üyelerimizle görüşmek isterim. bu arada gelme sebebim her nekadar sen tavsiye etmemiş olsanda fiber kit taktırcak olmam :) perşembe günü müsaitsen beraber gidebiliriz fifty tuninge

teşekkürler kadir kardeşim.buluşma olursa diye yazdım ama olmasada müsait olan üyelerimizle görüşmek isterim. bu arada gelme sebebim her nekadar sen tavsiye etmemiş olsanda fiber kit taktırcak olmam :) perşembe günü müsaitsen beraber gidebiliriz fifty tuninge

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt