igci_01
Kayıtlı Üye
paşam siz buralara uğrarmıydınız?duyamadım hakkımda ileri geri konuşanlar varmış neyse derdiniz modlar yüzüme konuşun gaRdaş...puhaha
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
paşam siz buralara uğrarmıydınız?duyamadım hakkımda ileri geri konuşanlar varmış neyse derdiniz modlar yüzüme konuşun gaRdaş...puhaha
lan seferoğullarından sefer;gene atarlısın ne içtin?su mu içtin gene sen?puhahagizli görevdeydim yeni döndüm seferdenpuhahabu arada itirazınmı var mod...!!
![]()
1)Lan2)Lun3)erkek şerbeti neymiş?bana gelseydin iki damla kanımdan akıtırdım verirdim sana ozaman alem erkek görürdüpuhahapuhahapuhaha1 lan lı lunlu konuşmak bir yöneticiye yakışıyormu insansı yaratık çaktırma erkek şerbeti içtim(cesaret hapı gibi bişey heraldepuhaha)2 canım sıkkın kanki( 3 seviyorum yaaa
![]()
çakma mod gece gece yorma beni uyku modundayım algılarımı kapadım sessiz sessiz siteyi geziorum dellirtme ulen benipuhaha1)Lan2)Lun3)erkek şerbeti neymiş?bana gelseydin iki damla kanımdan akıtırdım verirdim sana ozaman alem erkek görürdüpuhahapuhahapuhaha
hakan yarınki sınava çalışıyorum sigaram bitmek üzere...hoşdere de dövdürürüm senipuhahaçakma mod gece gece yorma beni uyku modundayım algılarımı kapadım sessiz sessiz siteyi geziorum dellirtme ulen benipuhaha
sen tanıştırmadın mı la beni onlarla..bırak bu ayakları!hoşderedekiler kankinmipuhahatırsıyorum senden
![]()