06 levent 534
Kayıtlı Üye
ben bennnnnn
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
İlker acil VagCom lazım puhaha
Abi yarin gene yagmurlu gosterdiginden kadir kardesimizde bundan istifade gelecek haftalarda olsun mangal operasyonu deyince senden ogrendigim ilk yonetici ilkesi"uye=member=veli nimet" dedim son karar olarak gene murtaza yapalim haftaya allah buyuk be abibu arada yeni gelecek olan uyelerimiz icinyer zaman bilgisi kararlaştırıp duyururmusunuz sevgili modum ben yatar iyi geceler
Abi yarin gene yagmurlu gosterdiginden kadir kardesimizde bundan istifade gelecek haftalarda olsun mangal operasyonu deyince senden ogrendigim ilk yonetici ilkesi"uye=member=veli nimet" dedim son karar olarak gene murtaza yapalim haftaya allah buyuk be abibu arada yeni gelecek olan uyelerimiz icinyer zaman bilgisi kararlaştırıp duyururmusunuz sevgili modum ben yatar iyi geceler
Abi yarin gene yagmurlu gosterdiginden kadir kardesimizde bundan istifade gelecek haftalarda olsun mangal operasyonu deyince senden ogrendigim ilk yonetici ilkesi"uye=member=veli nimet" dedim son karar olarak gene murtaza yapalim haftaya allah buyuk be abibu arada yeni gelecek olan uyelerimiz icin
mekan ismi:murtaza
mekan mevkii:turan gunes
cep no^m:0 532 648 83 37
tüm hafta başımın etini yedin bana yapacak başka bişeymi bıraktın?haftaya yapalım derken elimin nasıl titrediğini,içimin nasıl kötü olduğunu,gözümden 1 adet göz yaşının nasıl süzüldüğünü sen bilemezsinama senin ağzından bal damlıyopuhaha ewet ewet hawa acayip yağmurlu çok pis bastıracakmışşpuhahapuhahapuhaha
Murtaza Forewerrr
tüm hafta başımın etini yedin bana yapacak başka bişeymi bıraktın?haftaya yapalım derken elimin nasıl titrediğini,içimin nasıl kötü olduğunu,gözümden 1 adet göz yaşının nasıl süzüldüğünü sen bilemezsin....puhahapuhahapuhahapuhahapuhahapuhahapuhahapuhahapuhaha