Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

SCW Ankara Cuma Buluşmaları...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fotoğraflar dağa kaçtı:eek:ben arabayla gelmicemkihakan gardaşım yada ilker gardaşım yada kadir gardaşım alır beni ben gene gaçen haftaki gibi içecempuhahapuhaha

fotoğraflar dağa kaçtı:eek:ben arabayla gelmicemkihakan gardaşım yada ilker gardaşım yada kadir gardaşım alır beni ben gene gaçen haftaki gibi içecempuhahapuhaha

Büyük jant, büyük sorumluluk getirir Mehmet. Bizi alacaksın, biz içeceğiz sonra bizi eve bırakacaksın :)

ben geçen haftaki buluşmada eğlendiğim kadarkimseeğlenmedi sanırım.forever murtaza diyorum mekandan değil maksat muhabbet:eek::eek:

Şİmdi geçen haftanın fotoları yokmu yaw baya samimi fotolar wardı sanırımpuhaha bu arada neşemize neşe katan herkeze sayGılar..:eek:key:

iddaa ediyorum bu hafta Murtaza'da buluşmaya katılacak en az 10 kişi bulabilirimpuhahapuhaha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt