Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
10-cuprali1-Absolut + selda
2-Kaptan + dilek + kızları
3-Lejyoner + şengül + fıstık
4-Yekta + dilek + AREL
5-Kfy + filiz + can
6- poro kaan
7- Erkani + ?
8- Mertkan + Barış
9-Aykut+Aysun
Bizde sizlerleyiz Allah tan bir aksilik çıkmaz ise
Son mesajlara bende takildim ne oluyo beyler size neden gelmiyonuz bakem ulvi selçuk ve ali abim :kizgin:
evet kardeşim ailece geliyoruz şimdi doldurdumerkan * işaretini doldur kardeşim yenge gelmiyomu ?
buna çok sevindim kadir levent abiyle konuştum sizden haber bekliyorumfuara son andaki aksilikler dolayısıyla katılamadık. ama kalabalık bir şekilde kahwaltıda telafi edeceğiz Ankara olarak.
bu seferde yemezsiniz bizi inşallah puhahapuhahapuhahafuara son andaki aksilikler dolayısıyla katılamadık. ama kalabalık bir şekilde kahwaltıda telafi edeceğiz Ankara olarak.
buna çok sevindim kadir levent abiyle konuştum sizden haber bekliyorum![]()
dün ayaküstü konustuk en az 3-4 araba dolu dolu ordayızbu seferde yemezsiniz bizi inşallah puhahapuhahapuhaha