Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Scw ailesi kahvalti organizasyonu

kim kim düşünüyorsunuz paintball?? burda öylesine yazıldı sadece "paintball mu yapsak kahwaltı sonrası" diye. ki öneride bulunuyorum daha önce konustugumuz bir plan hakkında. İstanbul'lular İstanbul'da, Ankara'lılar Ankara'da paintball u her daim yapabilir sonucta

Abant'dan önce Kilyoz'da paintball yapıcaktık.Araya Abant girince,kaldı.Sabah Kalvaltından sonra erken dağılmayalım diye Paintball dedik.İllaki Paintball olmak zorunda değil.

Abant'dan önce Kilyoz'da paintball yapıcaktık.Araya Abant girince,kaldı.Sabah Kalvaltından sonra erken dağılmayalım diye Paintball dedik.İllaki Paintball olmak zorunda değil.

Walla Mert Ben Aslında Kilyosuda çok uygun buluyorum kahvaltı için:eek:key:

bizi de ekleyin listeye, çok sık şehir dışı seyahatime rağmen hafta sonu 3 Nasıf gelmemiz için şu anda bir problem görünmüyor.

1- Absolut + selda
2- Kaptan + dilek + kızları :D
3- Lejyoner + şengül + fıstık
4- Yekta + dilek + AREL
5- Kfy + filiz + can
6- poro kaan
7- Erkani + ?
8- Mertkan + Barış
9- Aykut+Aysun
10-Cupralı - ?
11-06 levent 534 + yeşim +2 (Ankara)
12-RedLine (Ankara)
13-sourson + 1 (Ankara)
14-igci_01 (Ankara)
15-rockinrock
16-Çöllü+esra
17-Profescobar + Feride ( Tırakya )
18-memox + 1 Kişi
19-fnasif ve ailesi

barış dostum mekanı belirlerken bebeklerimizinde gelicegini unutma ona gore yer ayarla kardeşim :eek:key:

Geri
Üst Alt