Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Senden öğrendiklerimizle dahada güzelini yapmak için çalışacağız ahmedinbolu ekıbı ayaklarınıza saglık yine efsane bir organızasyona imza attınız maşallahhh
Abi senin somineli oda bana nasip oldu yokluğun hissedildibolu ekıbı ayaklarınıza saglık yine efsane bir organızasyona imza attınız maşallahhh
Öyle deme muradım benim daha önümüzde çok güzel organizasyonlar olacakkatılan tüm dostlarıma teşşekür ediyorum.
ayaklarınıza yüreklerinize sağlık.
bu güzel organizasyonu kaçırmak bana çok koydu beeee
kaçan her organizasyon sancı yapıyor bende...Öyle deme muradım benim daha önümüzde çok güzel organizasyonlar olacak
kurye ile elden teslime verildi
Gelen herkese teşekkürler, emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler... SCW Ailesi her zamanki gibi güzel bir organizasyona imza attı. Daha nicelerinde tekrar görüşmek üzere.... Bu arada Bolu'ya yolunuz düşer, işiniz düşer beni aramayı unutmayın... Saygılar, Sevgiler....