Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Scirocco

Bir tane mavi var R dolananda odur dedim. 1.4 mavi hiç görmedim çünkü.

242zk1c.jpg

önünü görmediğim için bişey diyemiyorum ama egzost sesi klasik 1.4 sesi değildi çok hoştu.:) Sciroccoyu sürüp pek beğenmemiştim ama gözüme bir ayrı güzel geldi:)

---------- Post added at 22:48 ---------- Previous post was at 22:46 ----------

kaç lira bu R lar? Bir de 3 ay bekleniyor mu?

liste fiyatı 103K bekleniyo tabii.. :)

araba parası değil bu gayrimenkul parası. İzmit Körfez'de deprem sonrası 140m2 evler o fiyatlara gidiyor :) Maltepe Süreyyaplajında giriş kat 1+1 evleri de o paralara alabilirsin. E-5 üstünde de normal alt kat kuzey cephe eski evlerden çok rahat alabilirsin o paralara. Bide kredi ile aldığını düşün, bunun maliyeti nereye varır abow, beni bu aralar aşar bu.

araba parası değil bu gayrimenkul parası. İzmit Körfez'de deprem sonrası 140m2 evler o fiyatlara gidiyor :) Maltepe Süreyyaplajında giriş kat 1+1 evleri de o paralara alabilirsin. E-5 üstünde de normal alt kat kuzey cephe eski evlerden çok rahat alabilirsin o paralara. Bide kredi ile aldığını düşün, bunun maliyeti nereye varır abow, beni bu aralar aşar bu.

bu araba da bi yatırım oluyo zaten Faruk abi.. :)
içinde yaşayamazsın o ayrı.. :D :D

Yiğit evde kapı kırılsa duvarı yıksan komple tavan dahil boyatsan değerini senelerce korur hatta değer bile katarsın. ama arabada kapı çizildi boyandı direk en az 500tl aşşa düşersin. ki sıfırı aldın ruhsat çıktı teker daha dönmedi bi kriz yüzünden satmak zorunda kaldın dirtek zarar yazarsın. hele tavanı boyalı çıktıysaaaa vay haline...

araba yatırım değildir araba sarftır. arabaya sigorta yaptırdığın para ile en az 6 tane evi full sigorta yaptırırsın :)

Araba yatırım değil keyiftir. Keyifte parayla ölçülemez:)

img00094201004111525.jpg

bahsi geçen araç bu diye biliyorum. Bugün okuldan bir arkadaş Golf R ile geldi. Tatilde almış heralde. Super ötesi bir araç. Bir egzost var yani ne diyim bilemedim:) Gerisini melih anlatır:)

2 Tane Golf R vardı geçen dogusta biri showroomda test aracı olcakmış biride teslimata hazır bekliyodu satılması için omu acaba :S Scirocco R da muhteşem araçmış...

Geri
Üst Alt