Zafer abi bende çok üzüldüm evet araba mal mülk huzurla kıyaslanamaz yengenin yerine de düşününce akılları sende kalıyodur haliyle umarım Rabbim gönlüne göre verir hayırlı satışlar abi herşey gönlünce olsun........😱key:
Olmaz olamaz böyle bir araç satılamaz satamazsın herşeyi yapmaya hazırım yengeyle konuşalımmı?
Aracın sana çok yakışıyo Zafer Abi. İnşallah yeni sahibi de senin gibi bakar aracına. Umarım herşey gönlünce olur.
Hayırlısı olsun zafer abi, içi dışı full+full mutluluk dolu bir araç alabilmeni dilerim.
bayanların bu konudaki fikirlerin değiştirmesi çok zor'dur hatta değiştirilemez , ben kendimden biliyorum (özellikle annem) 120'yi geçen hiçbir aracı sevmez 🙂
abim hayırlı olsun
allah daha iyilerine binmeyi nasip eder inşallah
varlığın yeter 🙂
zafer abi insallah değerini bilen senin kadar düzgün kullanan ve iyi bakan birinin eline geçer...
abi inan arabanı satmana çok üzüldüm... 🙁 inşallah gönlünden geçen rakama satıp, gönlünden geçen yeni aracına kavuşursun... 🙁
inşallah abi arabanın maaşallahını bilmeyen yoktur, inşallah bu temizliğini devam ettirecek bir vatandaş satın alır.
Hayırlı satışlar Zafer abi...Umarım herşey gönlüne göre olur..Üzüldüm satmana...
Abicim zaten daha oncede bu ates parladi bir kere daha hatirliyorum demek ancak bu zamana kadar dindirebildin..ne diyelim cok zordur babalarin kizlarindan kopmasi🙂 Umarim iyi bir damada gider bu guzel siyah kiz🙂
Bu arada sedan aractan kastin Evo X'mus🙂