H
HaKo
Guest
az önce kilitlediğim konu bu konuya istinadendi bu kez kilitlemiyorum inşallah az önceki tartışma buraya taşınmaz...
kızdırmayın gazabı çok kötüdür
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
az önce kilitlediğim konu bu konuya istinadendi bu kez kilitlemiyorum inşallah az önceki tartışma buraya taşınmaz...
Önerdiğim 1. kuralı bunun için ekledim. Sadece mesaj sınırı değil, daha geniş bi yelpazeyi kapsamış oluyo hemde..Ayrıca extra bir madde olarak 50 mesaj'ın altındaki üyelerin satılık ilanı açamaması olabilir. Sırf ilan açmak için üye olan kullanıcıların önü kesilebilir.
Bence satış bölümüne kurallar koymak lazım. Önerim:
1) SCW ile sadece mal satmak için bağı kurulduğu düşünülen üyelerin konuları, uyarılmadan silinir. Tekrarlanması sonucu üyelikleri iptal edilir.
2) Konu sahibi dışında konuyu kimse güncelleyemez. (Hayırlı satışlar mesajları yazılmamalıdır.)
3) Fiyat konusunda kimse fikrini konu altında belirtemez. Satan kişiyle özel mesaj yoluyla iletişime geçilip, konu altına özel mesaj attım şeklinde not düşülmelidir. (Bu şekilde de ilanla ne kadar ilgilendiği tespit edilebilir.)
Bu çirkin olay sonucu benim satış bölümüne eklenmesini istediğim kurallar bunlar. Sadece öneri..
1) SCW ile sadece mal satmak için bağı kurulduğu düşünülen üyelerin konuları, uyarılmadan silinir. Tekrarlanması sonucu üyelikleri iptal edilir.
2) Konu sahibi dışında konuyu kimse güncelleyemez. (Hayırlı satışlar mesajları yazılmamalıdır.)
3) Fiyat konusunda kimse fikrini konu altında belirtemez. Satan kişiyle özel mesaj yoluyla iletişime geçilip, konu altına özel mesaj attım şeklinde not düşülmelidir. (Bu şekilde de ilanla ne kadar ilgilendiği tespit edilebilir.)
Bu çirkin olay sonucu benim satış bölümüne eklenmesini istediğim kurallar bunlar. Sadece öneri..
Arkadaşlar zaten aktif olmayan ve yeni üyelerin satışlarını engelliyoruz, onun haricinde hayırlı satışlar demek hem konuyu güncel tutuyor hemde nacizane temennide bulunuluyor. Bunlar dışına çıkamayız.
Malın fiyatınıda kendi belirler kimsede karışamaz, herkezde buna gçre kendine çeki düzen verir gereksiz mesajlarda silinir