Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ah be varol abim bu araba sana yakkışıyodu harbiden tamamlıyodunuz birbirinzii hayırlısı olsun be abicim üzme bukadar kendini daha iyilerini alırsında daha iyilerine binersin inşallah hayırlı satışlar...
Varol abim daha güzellerine layıksın herkesin dediği gibi bu araç sana yakışıyodu.Satmaya gerek kalmadan herşey yoluna girer inşallah.Aracın gerçekten satılacak bir araç değil binilecek bir araç böylesine temizini bulmak çok zor 🙁
teşekkür ederim doğu..ama o şekilde düşünmüyorum...nedenine gelince
1- eğer durumumu düzeltemezsem bari satana kadar keyifle bineyim..
2- si ise söküp takma masrafı kw ları söktükten sonra orjinalleri takacağım..sonrasından senin yay ve amortisörler alacak kişiye muhtemelen beleşe gider..yada bende kenarda kalır.
ancak ancak şu anda ilan bile açmadım sahibinden de hala satmamak için mücadele içindeyim ama satarken aracı birisi çok canımı sıkarsa biliyorsun araç satmak bazen gıcık haller alıyor ki o zaman kızar sökerim..
ama şimdilik üstünde biniyorum..
abim hayırlısı olsun ama bu araba gerçekden sana çok yakışıyor hele o ilk bostancı sanayide geldinya yanıma sende arabaya çok yakışıyorsun arabada sana çok yakışıyor inş. satılmıcak duruma gelir abim satılsa bile daha iylerine layıksın sen 🙂
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya info@seatclubworld.com mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.